Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Vannak akik ítélkeznek azokon...

Vannak akik ítélkeznek azokon akik már elkapták a covidot?

Figyelt kérdés

2021. dec. 13. 16:02
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem. Szerintem nincs olyan, aki ne ismerné átesettet. Mi ebben az elítélnivaló?
2021. dec. 13. 16:06
 2/11 A kérdező kommentje:
Pl azzal, hogy miért nem maradtál otthon, akkor ha pont még maszk van rajtad nem kaptad volna el stb.
2021. dec. 13. 16:10
 3/11 anonim ***** válasza:
21%
Akik oltakoztak, meg rettegnek ettől a marhaságtól, azokat ki kell zárni a szférádból, és kész. Így tettem én is.
2021. dec. 13. 16:11
 4/11 anonim ***** válasza:
90%

És aki postás, vagy eladó és úgy kapja el? Ő is, miért nem home officeból hordta a levelet, vagy csipogta a vonalkódot?

Ui.:

A maszk arra jó, hogy aki náthás, vagy beteg, ne a nagyvilágba prüszkölje meg lihegje a taknyot.

A maszk nem úgy úgy véd, ahogy te gondolod - hogy lepattannak róla a vírusok meg a bacik...

2021. dec. 13. 16:41
 5/11 anonim ***** válasza:
39%
#4 Abszolút egyetértek. Bár engem nem zavar ha valaki mellettem tüsszög vagy köhög maszk nélkül. Felőlem a nyakamba is prüszkölhet, abszolút hidegen hagy, mint eddig is.
2021. dec. 13. 16:44
 6/11 anonim ***** válasza:
29%

#5:

Jó, nem mindenki él zombiként, mint te.

2021. dec. 13. 16:48
 7/11 anonim ***** válasza:
43%
#6 mit takar az, hogy zombiként?
2021. dec. 13. 16:51
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Biztos vannak, de aki ilyen mértékben beképzelt és tévképzetes, az nem igazán tud zavarni.

Azért könnyen belátható, hogy egy cseppfertőzéssel terjedő betegséget igen könnyű benyalni mindenféle felelőtlenkedés nélkül is.

Én is elkaptam még mielőtt az oltás egyáltalán opció lett volna, és akkor mi van? Nem mondom, hogy véresen komolyan vettem a távolságtartást, de nem is lett volna értelme, mert az élet nem állt meg, a víruspara elején még tanultam, most meg már dolgozom, emiatt szükségszerűen napi szinten érintkeztem másokkal, így pedig ment az egész a levesbe, kár lett volna erőlködni.

2021. dec. 13. 17:44
 9/11 anonim ***** válasza:
83%
Gyerek hozta haza nálunk is meg a tesóméknál is, azt nem nagyon lehet kivédeni.
2021. dec. 13. 19:46
 10/11 A kérdező kommentje:
9-es és milyen tüneteitek voltak?
2021. dec. 14. 06:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!