Vannak akik ítélkeznek azokon akik már elkapták a covidot?
És aki postás, vagy eladó és úgy kapja el? Ő is, miért nem home officeból hordta a levelet, vagy csipogta a vonalkódot?
Ui.:
A maszk arra jó, hogy aki náthás, vagy beteg, ne a nagyvilágba prüszkölje meg lihegje a taknyot.
A maszk nem úgy úgy véd, ahogy te gondolod - hogy lepattannak róla a vírusok meg a bacik...
#5:
Jó, nem mindenki él zombiként, mint te.
Biztos vannak, de aki ilyen mértékben beképzelt és tévképzetes, az nem igazán tud zavarni.
Azért könnyen belátható, hogy egy cseppfertőzéssel terjedő betegséget igen könnyű benyalni mindenféle felelőtlenkedés nélkül is.
Én is elkaptam még mielőtt az oltás egyáltalán opció lett volna, és akkor mi van? Nem mondom, hogy véresen komolyan vettem a távolságtartást, de nem is lett volna értelme, mert az élet nem állt meg, a víruspara elején még tanultam, most meg már dolgozom, emiatt szükségszerűen napi szinten érintkeztem másokkal, így pedig ment az egész a levesbe, kár lett volna erőlködni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!