Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért ítélkeznek az emberek...

Miért ítélkeznek az emberek ennyire durván?

Figyelt kérdés
Pár napja jelent meg a hír, hogy egy horvát nő a bokorban hagyta csecsemőjét. Nem kellett sok, a Facebookot elárasztották az undorítóbbnál undorítóbb hozzászólások, főleg nők részéről. Ilyen kínzás, olyan kínzás, kivégzés. Amikor anno a kisgyerek földhöz vágta a vemhes szurikátát, akkor is tele volt durva hozzászólással a Facebook, a kisgyereket is földhöz akarták vágni. Honnan fakad ez a sok frusztráció?

2022. jún. 19. 00:00
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
60%
Mert más dolog miatt mérgesek és így kiadják dühüket de én nem teszek így de más nem olyan szerencsés mint én hogy akkor adja ki dühét amikor éppen mérges mert sok ember már nem gimnáziumban tanul van főnöke akire nem lehet mérges főnöke tudomásával mert főnök kirúgná őt.
2022. jún. 19. 00:06
 2/29 anonim ***** válasza:
71%
A mi társadalmunk, a zemberek ilyenné váltak Viktorta mellett.
2022. jún. 19. 00:08
 3/29 anonim ***** válasza:
29%

Igen,mindenért őt kell hibáztatni.

Mocskosul utálom,de ettől még az embereknek nem kéne elveszíteniük a józan eszüket.

Persze,hogy a Viktor miatt van minden.

Miatta csak a gazdaság romlik,meg minden más.

De az,hogy mi összeülünk valahol,és nem tudunk értelmesen beszélni,na az nem miatta van.

2022. jún. 19. 00:12
 4/29 anonim ***** válasza:
67%

Miért is kéne ilyen okádék féregnyúlványokról szebben beszélni? Aki állatot, pláne embert kínoz? Pontosan mi is az, amiért nem szabad elítélni, sőt, netán meg is kéne érteni?

Nem szoktam ezekhez kommentelni, de maximálisan egyetértek azokkal, akik szépen megcsinálnák ugyanazt az illetőkkel. Igen, a kölköt is minimum irgalmatlanul felpofozni és állatkertbe soha többet nem engedni, főleg, hogy egyáltalán nem volt olyan kicsi, iskolába járt már, tehát semmi másról nem szólt az egész, mint hogy telibe szarta a szabályokat.

2022. jún. 19. 00:43
 5/29 anonim ***** válasza:
68%
Mert egy jóérzésű embernél nem férnek bele ilyen dolgok, hogy egy nő hagyja pokoli szenvedések között meghalni az űjszülött gyerekét, vagy hogy egy neveletlen hülyegyerek kivégez egy kisállatot, akihez be sem szabadott volna nyúlnia. Ilyen egyszerű. Akivel meg valami baj van pszichésen, az meg nem érti hogy mi ezekkel a problémája a többségnek.
2022. jún. 19. 01:25
 6/29 anonim ***** válasza:
70%

Komolyan érdekelne hogy milyen hozzászólásokat látnál szívesen pl ennél a horvát nős hírnél. Olyasmiket, amik arról szólnak hogy milyen jól tette, minden csecsemővel ezt kéne tenni?

Szerintem érthető hogy egy gyilkost utálnak az emberek. (Főleg egy olyat, aki nem egy másik felnőtt embert ölt meg, hanem egy védekezésre képtelen gyereket, aki még ártatlan, nem tehet semmiről és nem ártott senkinek.) Ez nem újkeletű dolog, a történelem során mindig is megbüntették a gyilkosokat. Sőt, gyilkolni sem kellett, egy sima lopásért is meglincselték az embereket. A társadalom mindig is kivetette magából azokat, akik ilyen borzalmas dolgokat csinálnak, mint a gyilkosság. Te, aki ezt pártolod, örülhetsz hogy ma már nem az van mint nagyon régen, hogy megindul a tömeg és darabokra szedi az ilyet, hanem csak Facebookon ventillálja ki magából a felháborodását.

2022. jún. 19. 02:01
 7/29 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem félre értitek. A kérdező nem arra gondolt, hogy nem lehet elítélni ezeket az embereket, csupán a stílust kérdőjelezi meg.

Én is el szoktam ítélni az ilyen embereket, de nem fogok felrobbanni és agyvérzést kapni, csupán higgadtan magamban annyit mondok, hogy "aztakrva....minek szül az ilyen gyereket?"

De csak ennyi és kicsit sem megy fentebb a vérnyomásom és nem is kezdek el Facebookon "mindjárt stroke-ot kapok" stílusban fröcsögni.

2022. jún. 19. 02:13
 8/29 anonim ***** válasza:
33%
Pont az ilyen undorító emberek hozzászólásait miatt tette fel a kérdést a kérdező, mint amilyen a 4,5,6-os hozzászóló! Egy kis önkontroll nem ártana.
2022. jún. 19. 03:02
 9/29 anonim ***** válasza:
74%

"Pár napja jelent meg a hír, hogy egy horvát nő a bokorban hagyta csecsemőjét."

Miért nem lehetett volna egy erre alkalmas inkubátorba betenni? De ehhez ugye ész kell. 🤦🙄 Máris nem lenne ekkora negatív hír.

Annak idején meg megkövezték élve az embereket. Na, az mennyivel volt jobb?

2022. jún. 19. 06:12
 10/29 anonim ***** válasza:
18%
Ajánlom a Brian élete című filmet, a megkövezés jelenetet, akkor megérted;)
2022. jún. 19. 06:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!