Édesapámnak hogy lehet már aktív az új Telekom Home előfizetése ha még semmi szerződést nem írt alá?
A csomag tartalmaz 2 telefon illetve TV és internetelőfizetést.
Ma voltunk az ügyfélszolgálaton és azt mondta az ügyintéző, hogy már nem lehet a csomagon módosítani (1 TV-t ki akartunk venni a 2-ből), de az okoswifi pakkot 90 napon belül még vissza lehet mondani.
Ami fura számomra, hiszen apám (az ő nevén lenne) semmi papírt nem írt alá. Vagy a telefonbeszélgetés szóbeli megállapodásnak számít?
Azért manapság már nem úgy zajlik hogy kijön egy üzletkötő, 4 példányban 6 oldalas papírt kell aláírni 2 tanu előtt...
Főleg ha már ki van építve.
#1: Az a baj vele, hogy okoswifi mesh 4500 Ft havonta és én valójában nem is kértem mégis beszerelték, mert szerintük benne van a szerződésben (reklamálni nem tudom meg).
Viszont kikapcsolt mesh mellett a telekom routeren pedig ha bekapcsolom a Wifi-t (2,4 Ghz), akkor 50 Mbit-tel csorog amit nem értek miért. Szóval sehogy nem tűnik jónak.
Ha be tudnám normálisan állítani, hogy a telekom router adja a wifi-t a közeli telefonoknak, a rá kötött saját Wifi routerem pedig a távoleső gépemnek akkor az lenne az ideális és nem kellene fizetnem felárat. Csak ebben vagyok tanácstalan, hogy kell csinálni. Telekom nem fog ebben segíteni, magánszerelőt meg nem ismerek.
Annak számít.
Haragszol rá mert megrendelte?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!