Telekom HomeBox (Sagemcom F@st 3896) eszköz sugároz wifi-t? Ha igen, hogy lehet beállítani, hogy ne a Telekom mesh szolgáltatásra legyen szükségem?
Szeretnék a Homebox szolgáltatórouter-hez csatlakoztatott wifi routeremmel biztosítani a wifi-t de sehogy nem tudtam beállítani.
Próbáltam már úgy, hogy vagy a Homebox LAN portját vagy a Wifi routerem LAN vagy a WAN portjában kössem össze és be is állítottam Access Point üzemmódra, de hiába fizikális kapcsolat működött (laptop - wifi router) a telefonom nem látta, nem tudtam csatlakozni.
Emiatt arra gondoltam biztos még a szolgáltató routerén is állítani kell, de ott meg fogalmam sincs mit.
Arra is gondoltam, hogy legrosszabb esetben lenne akkor csupán a szolgáltató routere amiből a gépemhez utp-t vezetnék és a telefonokkal meg akkor a szolgáltató routeréhez csatlakoznánk, de akkor ezek szerint a HomeBox nem sugároz wifi-t?
Kikapcsoltam a telekom mesh-eszközét (ugye ezt akarnám elhagyni) és gondoltam a telefonnal közvetlenül csatlakozok a HomeBox wifi-hez (QR kóddal leolvasva), de semmi kapcsolat nem jött létre.
A telekom mesh miatt letiltották a wifi sugárzást a HomeBox-on vagy alapból nincs is?
#2: Természetesen van IP TV, de akkor ezek szerint valóban nem tudom beállítani a bridge módot. Ennek tudatában akkor mit állítsak be és hogyan?
PPPoE adatokat (user/pwd) pedig nem adtak, nem tudom mit kell megadni (te bridge mód beállítás lehetősége nélkül ezek szerint mindegy is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!