A Telekom szerelője nem tudta bekötni az internetet a házamban, mert nincs jelen valamilyen hálózati cső. Mire számíthatok?
Azt mondta, hogy majd keres egy másik valaki időpont egyeztetéssel kapcsolatban csőkeresést illetően, mivel ez a cső a föld alatt is lehet. Azt mondta, hogy ha nem lesz meg ez a cső, akkor nem lehet bekötni a Telekomot.
Kétségbe vagyok esve, mivel a Telekom az egyetlen olyan szolgáltató, amely értelmes sebességű internetet biztosít a címemre elérhető áron.
Ha nem lesz meg az a cső, vagy mi, akkor mi a teendőm? Tudom valahogyan igényelni a hálózat kiépítését? Nagyon kétségbe vagyok esve.
Elvileg szerződést kötöttetek. Azért volt ott a telekom, legalábbis gondolom. Innentől kötelesek neked biztosítani majd a netet. Egyik ismerősöm volt hasonló helyzetben, de neki nem azzal volt a baj, hogy valami cső nem volt meg, hanem az utcában se volt telekomos hálózat. A telekom azonban vállalta a szerződést és bár duzzogva de kiépítették oda is a hálózatot, ha már egyszer benézték a dolgot.
Szerintem meg lesz ez oldva. Gondolom alapból 2 év hűség alá lett írva és innentől már eléggé érdekes a dolog, mert 2 évig nem tudnád lemondani csak úgy, de ha meg ők se szolgáltatják akkor mi van?.
Amíg nincs hozzád bekötve, addig nem él a hűség sem.
Ha sehogy sem tudják megoldani, akkor sztornó lesz belőle.
#1:
És meddig kellett várnia az ismerősödnek arra, hogy kiépítsék?
Benne volt pár hónapban, mert ugye terveztetni és engedélyeztetni kellett, meg ment a telefonálgatás is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!