Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Létezik értelmes ok, amiért...

Létezik értelmes ok, amiért valaki nem regisztrál a Facebookra?

Figyelt kérdés
Persze eltekintve attól, ha nem ért hozzá, esetleg a modern eszközökhöz egyáltalán, ilyesmi. Fél? Nem kell semmit megosztania a nevén kívül (bár egyesek ezt sem tartják be), és esetleg egy képet kitehet magáról, de ez sem kötelező. Nem is kell folyamatosan belépve lennie, tehát a "követés" tudtommal így kizárható, ha ez zavarná. Régi ismerősöket így nehéz vagy szinte lehetetlen megtalálni, ha pl. gyakori neve van, vagy egyszerűen nincs róla semmi. Egyszerűen nem értem.

okt. 1. 08:51
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Bocs, rosszul írtam, leállítottam néhány ismerős követését.
okt. 1. 20:37
 32/35 anonim ***** válasza:
100%

Én inkább azt kérdezem, hogy milyen értelmes okból regisztrál valaki?

A facebook egy fos. A messenger pedig mind közül a legmegbízhatatlanabb üzenetküldő.

Csak a baj van vele

Én 2018-ban megszabadultam tőle véglegesen, és azóta sem hiányzik.

Aki el akar érni, az el tud.

okt. 2. 04:47
 33/35 A kérdező kommentje:
Ez olyan, mintha az egész médiapiacot a szemét tévéműsorok, vagy a horoszkópos női magazinok alapján ítélnénk meg. Ha az ember szemetet lát a hírfolyamán, azt csak magának köszönheti.
okt. 2. 06:14
 34/35 Alex Fly ***** válasza:
Az nem elég értelmes ok, hogy nincs rá szüksége?
okt. 3. 14:50
 35/35 A kérdező kommentje:
De, nevezhetjük annak.
okt. 3. 16:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!