Telekom 1000/1000 netem van,jó is volt teljesen átjött a sebességmérőn 700-800 mbs töltöttem le,de az utóbbi 2 hónapban mintha teljesen lebutitották volna,aligha 100 kábelesre gondolok most Valami ötlet?
Figyelt kérdés
Nem nagyon értek ezekhez,kérlek ne is szapuljatok emiatt.. de az,hogy 3x küldenek el hívásba,hogy indítsam újra a routert..mi lehet a probléma ?
Köszi
júl. 19. 01:47
1/11 anonim válasza:
Ha pont 100-ra esett vissza, akkor az a kábel vagy hálókártya lesz.
2/11 anonim válasza:
Nézd meg a hálózati kártya beállításainál, hogy milyen sebességű a link. Próbáld meg másik kábellel, közvetlenül a szolgáltató végberendezésében, akár egy másik portban. Ha így se jó, akkor pattints be egy PCI-Express gigabites hálózati kártyát, filléres tétel.
3/11 A kérdező kommentje:
Igen valóban 100/100 mbps a fogadás küldés sebessége,most fogom berakni ezt a hálókártyát,kiváncsi leszek
Köszönöm a tippeket!
júl. 19. 22:18
4/11 anonim válasza:
Ez egy Microsoft frissités következménye! Nálam ugyanez a lassúlás megtörtént, pedig optikai a netem. Wifivel megvan a teljes sebesség.
5/11 A kérdező kommentje:
Semmi javulás,kábel csere lesz végig néztem egy helyen egy nagy lyuk tátong..csodálkozom én is miért rossz 😂
Most ez egy cat5e kábel..nos ugyanezt vegyem vagy érdemesebb ezt a cat6-ost?
Lesz valami hiba a routernél nem megy bele gondolok én itt ilyenekre (?)
júl. 20. 01:07
6/11 SIDLER22 válasza:
Bele fog menni. A Cat6 nem a foglalatot jelenti, hanem az erek elszigeteltségét. A Cat5e egyébként 100 méterre garantálja az 1 gbit-et. Gondolom te nem 100 métert akarsz belőle kihúzni szóval ez a sebesség nagyobb lesz.
7/11 A kérdező kommentje:
Aaa dehogy 100m nagyon max 15-20
Akkor elég a cat5 is
Nézzétek el tudatlanságom! 😂
Köszönöm a segítséget!
júl. 20. 11:43
8/11 anonim válasza:
Cat5e, minimum ez kell neked. A Cat5 kevés lesz, mert az csak 100 Mbit-es.
9/11 A kérdező kommentje:
Siker minden a régi 🙏🏻
júl. 21. 20:12
10/11 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!