Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Otthoni internet: Yettel vs...

Otthoni internet: Yettel vs Telekom?

Figyelt kérdés

Budapesten szeretnék otthoni internet csomagot vásárolni, Yettel vs Telekom véleményekre lennék kíváncsi, előbbi olcsóbb cserébe gyakorlatilag mobilnetet kapok a bérelhető routerrel, utóbbit pedig kábelen kötik be.

5G képes BP-n van jelentős különbség a kettő között? Nem vagyok profi gamer hogy ping számítson, inkább kevesebb pénzt szeretnék kidobni feleslegesen, kérdés, hogy a Yettel szolgáltatása elég megbízható-e. Ami még felmerült, hogy Yettelhez miért van szükség lakcím megadására ha amúgy egy felkapható sim kártyás mobil routert kapok amit kedvem szerint tudnék magammal vinni az országban?

2024. jún. 22. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Kábel mindig gyorsabb.
2024. jún. 22. 12:00
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

5G-ben lenne azért olyan ~20ms overhead-ed állandóan. Ha számít a válaszidő, akkor kábeles, ha nem akkor mehet az 5G.

De 5G-ben mindenképp Yettel a nyerőbb.

[link]

2024. jún. 22. 12:14
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha yettel otthon netet szeretnél, akkor az hiába mobilnet, alapvetően csak az adott helyen és szűk környezetében fog menni, tehát helyhez kötött. Javaslom, hogy nézz utána pontosabban a feltételeknek, nehogy olyanra fizess elő, ami nem felel meg az elképzeléseidnek.
2024. jún. 22. 21:39
 4/4 A kérdező kommentje:

Igen azzal tisztában vagyok, hogy kábel gyorsabb, főleg irodai munkára lenne használva, tehát mondjuk egy Teams/Skype beszélgetés nem árt ha nem akad.

Utolsó hozzászóló köszi ez új infó, még nem bogarásztam végig, csak a hírdetésben olyan is volt, hogy még külföldre is magaddal viheted. Így viszont ha helyhez kötött teljesen akkor gyakorlatilag az áron túl nem sok előnye van.

2024. jún. 22. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!