Streaming vs Torrent? kinek mi a véleménye?
Van e értelme használni az Ncore vagy hasonló torrent oldalt még 2023-ban a Vod, streaming?
Mivel a cikk szerint itthon is nő a streaming előfizetők száma..
Tudom hogy torrenten nem csak film és sorozat van..
Kérem a trollkodók válaszát mellőzni..
ritkán nézek filmet, de az esetek 90%-ban nincs fent Netixen sem HBOMax-on. Ezért ezeket is lemondtam.
Nem fizetek olyanért, ami nem elégíti ki az igényeimet.
Így marad a torrent.
Mivel szigorítanak a felhasználási feltételeken (Netflix jelszómegosztás), azaz drágul is, illetve kiszórnak csomó sorozatot (HBO), ezért nem csoda, ha valaki torrentezik inkább.
Ki sem merem számolni, hogy mennyi lenne előfizetnem minden számomra releváns tartalomra (nem csak streaming)
- 3-5 paywallos hírportál, egyenként kb. 1,5-2 ezer forint
- Google Drive előfizetés 100GB 800 ft
- Spotify / YT Premium pontosan nem tudom
- Netflix stb. (ezt sem tudom, mert nem nagyon nézek filmeket)
- Gamepass, EA stb. előfizetés
Mennyi is lenne ez havonta? Egy elég durva összeg.
Én értem (de legalábbis érteni vélem) a kérdésedet, kérdező.
Hogy röviden vázoljam a kérdés mibenlétét, értelmét, velejét azoknak, akik értetlenkednek, mert nem értik, nos, a következőről van szó:
A streamingoldalak nyilván egyre drágulnak (ahogy minden is az üzemanyagoktól az élelmiszereken át, hadd ne soroljam, mert felesleges).
Ezzel egyes szolgáltatók azzal próbálnak valamennyit tompítani (tekintve, hogy Közép,-Kelet-Európában az emberek pénztárcája - nyilván pénze, anyagi kerete - nem lesz arányosan vastagabb, nagyobb), hogy reklámos csomagokat vezetnek be, cserébe viszont korlátozni próbálják (eleinte talán csak próbálják, de később bizonyára drasztikusan fogják is) azokat, akik boldog-boldogtalannak megadják a Netflixüket, HBO Max-jukat, stb. stb. stb.
18 vagyok.
A torrentoldalakért meg - ha valaki seedel rendesen - akkor - jó esetben - max. oldalanként ESETLEG egyszer fizetsz, a meghívóért. Mert ugye ELVBEN nem szabad, TILOS meghívóért pénzt kérni, de sokan ezt letojják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!