Ennyire népszerű mostanság a streaming a torrentnél Magyarországon is ?
Nem.
Egyrészt olvasd el az eredeti felmérést:
Másrészt: vedd észre, hog a cikk összemossa a torrentezést az egyéb ingyenes megtekintési módokkal.
Harmadrészt: vedd észre, hogy a felmérésben megemlítik, hogy a torrentezők száma "bizonyára alulmért", ugyanis kevesen fogják bevallani, hogy torrenteznek.
Nem az, de ezerszer kérdezted már. A streaming nem tudja a torrentet megölni, hiszen abból él. Minél több a streaming, annál több anyag kerülhet fel torrentre. Minél több a streaming szolgáltató, annál többfelé kellene fizetni amire nem lesznek hajlandók az emberek, így ha valaki fizet is 1-2 nagyobb online szolgáltatóhoz, nem fog a másik tízre is, hanem inkább letorrentezi. A nagy többség pedig egyértelműen letorrentezi, hiszen ha ingyen is elérhető, akkor ingyen kell.
Kevesen használnak legális szolgáltatást az illegálishoz képest, de a cikkek ezt nem veszik figyelembe.
És amit minden ilyen "haldoklik a torrent" kérdésednél leírnak: a torrent nem csak a filmekről és sorozatokról szól, hanem 20 másik kategóriáról, amire ugyanúgy igény, kereslet és kínálat van, lesz.
Csak a szokásos heti torrent miatt sírós kérdés.
Most írjam le kb. negyvenedjére is?
Oké, leírom.
Egyrészt: a torrent jóval több, mint egy illegális filmletöltési lehetőség. Hogy csak egy példát mondjak: a legtöbb Linux kiadást is elsősorban torrenten terjesztik. Meg szinte bármit, ami jókora méretű, és emiatt macerás lenne a hagyományos módon letölteni.
Másrészt: én egyáltalán nem bánnám, ha a többség a legális utat preferálná. Ettől nyilván nem "szűnne meg" a torrent (lásd az első pontot), csak éppen az audiovizuális termékek terén lenne némi morálisan és jogilag is pozitív változás. Bár azt elnézve, hogy sokan még a Netflix párezer forintos havidíjával is trükközni akarnak, sajnos nem a közeljövőben lesz az, amikor a tisztességes filmnézés válik általánossá.
3# majd ha az eunak lesz annyi toke h betiltsa a regiok szerinti musorszolgaltatast es egysegesen elerheto lesz az adott szolgaltato osszes musora europaban akkor vissza fog szorulni a torrent.
addig meg nem is ertem mit varnak...
hiaba van hbo, prime es netflix elofizunk ha torrenten elotte nap fent van minden mint mielott felkerul magyarba. nyilvan letoltom mert a fene se varjon +1 napot.
raadasul prime legjobb musorai el sem erhetoek itthonrol, csak a torrent marad.
Én sose fizetnék értük, mert mindig lefogják törölni a filmeket zenéket és ha meg akarom nézni az adott filmet és nincs fent mert letörölték akkor felesleges fizetni, ez olyan mintha a boltba mennél de nem lenne sokáig kenyér. Én ezért tárolom itthon őket mert az a 100% biztonság.
Meg kit érdekel a Netflix sorozatai meg a HBO GO Trónok harca baromságai? Engem biztos nem, ilyen hülyeségeket ki találni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!