Szerintetek mennyi ideje van hátra a stream oldalaknak? Képesek lesznek legyőzni a torrent oldalakat?
Az Ncore-nak félnivalója?
Mert ugye bár Magyarországon is kezdenek népszerűek lenni pl a Netflix is mivel már több Magyar szinkron és felirat. itt van hogy mennyien iratkoztak fel: [link]
Továbbiakban érdemes lesz még torrentet használni? v nem?
3# a reális/elérhető áron lenne minden dolog, akkor kutya nem warezolna, előbb utóbb kihalna az a korosztály akinek mániája, de ameddig sok a szegény, mindig lesz aki keresi a "megoldásokat".
Jó példák az olcsó stream szolgáltatások.
Legális film nézés, zene hallgatás elérhető áron. Az internet szépen lassan átveszi a (kábel)TV szerepét. Ha se a net se ezek a szolgáltatások nem lesznek drágák és szélesebb réteg számára elérhetővé válnak, akkor a warezolás szépen lassan elkopik majd.
Ha ez a játékpiacra is betör, és mondjuk nem 15-20ezer forintba kerül egy-egy játék, akkor tutira megszűnik a warez.
A nevesített torrent oldal nem konkurenciája egyetlen streaming platformnak sem.
A Netflix és hasonló platformok azoknak való, akik beérik az észszerű keretek között történő tartalomfogyasztást, ugyanis eredeti minőséget egy ideig még egyiktől sem fogunk kapni a limitált hálózati kapacitás miatt. Azt elismerem, hogy a Netflix és az Amazon is korrekt módon tömörítik a streamet, de hidd el, nagyon sokan vannak (vagyunk velem együtt), akik nem egy tömörített anyagot szeretnének látni/hallani, hanem magát az eredetit, ahogyan azt lemezen kiadták.
Mindig lesz aki torrentezni fog.
Én imadom a Netflixet, annyi tartalom van benne. Szerintem már egy 5 hónapja nem töltöttem semmit torrentről.
A warez az már régen megszűnt. Még mikor dc++ on toltuk, akkor még volt 1-2... de ma már. A warez az amikor az illegalis tartalomért fizetsz.
A torrent ingyenes.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!