Streaming vs Torrent? kinek mi a véleménye?
Van e értelme használni az Ncore vagy hasonló torrent oldalt még 2023-ban a Vod, streaming?
Mivel a cikk szerint itthon is nő a streaming előfizetők száma..
Tudom hogy torrenten nem csak film és sorozat van..
Kérem a trollkodók válaszát mellőzni..
Mondjuk nem kell 99999 helyre előfizetni, azért van még értelme a torrentnek. Oké, én beérném a Disney+-szal, mert csak SW-t néznék, de aki változatosan akar sorozatozni annak minimum 5-6 helyre elő kéne fizetnie.
És az sem biztos, hogy minden fent van amit az ember akar nézni.
Amíg a streaming szolgáltatók ész nélkül csapkodják ki a kínálatukból a korábban bent lévő, akár saját gyártású tartalmaikat, amíg a jogtulajdonosok kiadatlanul ülnek sorozatok, filmek jogain, addig úgy gondolom, hogy van létjogosultsága annak, hogy bizonyos, a kultúránkhoz szorosan hozzá tartozó (vagy azt meghatározó) alkotások közkincsek legyenek.
Szóval is-is, amíg a streaming nem fedi le sokkal jobban a fogyasztók igényeit, addig szükség van rá.
Nekem van Netflix, Amazon, HBO Max, Disney+ és SkyShowtime, Emellett még van Spotify-om is családi. Ez így havi 14K egyébként!
Szóval igen, sok platform van de nem muszáj mindenre előfizetni ahogy én teszem pl. Akárhogy is számolom a legnagyobb platformok még mindig megérik igazából mert mozizni sem jut el az ember manapság 4-5 ezer forint alatt, DVD vagy BD lemezeket meg aztán pláne nem kapsz ennyiért. Vagy ha mégis az akkor is csak egy dolog és nem több 100-at. Nyilván szép álom hogy lenne egyetlen egy platform amin minden fenn van de az utópia és sosem fog megtörténni hisz mindenki pénzt akar keresni. Itt legalább van opciója az embernek, nem úgy mint a tévéknél. Ott van minimum 1 éves kötelezettséged, halom reklám a csatornák 95%-án és igazából a csatorna kiosztás jó nagy részét nem is nézik az emberek mégis fizetik.
Arról nem is beszélve csak azért használják az Ncore is, mert az olyanok mint én előfizetnek Netflixre és másra.. tehát mégegyszer addig működnek csak amíg az olyan emberek mint én előfizetnek streamingekre és feltöltik az Ncore és egyébre..
3# milyen napihiszti? Mi az hogy unom ezeket a kérdéseket? Egy kérdést tettem fel.
Azt hittem van valami értelmes ember is itt.
Mindegy, köszönöm válaszokat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!