Előfizettek valamilyen streaming szolgáltatás vagy letöltitek továbbra is a Magyar fizetések mellet?
Az a baj hogy 10 féle streaming szolgáltató van és mindegyikre előfizetve már jelentős összeg volna.
Amúgy meg ki se használnám őket, a folyamatos előfizetés és lemondás helyett meg már egyszerűbb torrentezni.
Sok olyan zeném van, amelyet egyik streaming szolgáltató sem "ad"
Ugyanezt elmondhatom a filmjeimről/sorozatokról.
"Előfizettek valamilyen streaming szolgáltatás vagy letöltitek továbbra is a Magyar fizetések mellet?"
Az, hogy nekem mennyi a fizetésem, arról elsősorban Én tehetek. Amikor csak nettó 70 ezret kaptam 10 éve, akkor is megvettem pár programot, vagy kerestem az ingyenes, open source változatokat. Steamen a játékokat elég gyakran leárazzák, még kívánságlistára is tudsz egy csomót tenni, valamelyikre 75-90%-os leárazást is ráraknak.
Ha sok embernek szeszre meg cigire van pénze, akkor egy 2000 forintos havi stream szolgáltatásra is legyen pénze, ami kb. majdnem az, hogy ingyen hozzád vágják a mozifilmeket és annyit nézel meg, amennyit akarsz és kb. bárhol be tudsz jelentkezni a saját profilodba és nézni.
Hosszú ideig torrenteztem, később rájöttem, hogy inkább megvenni éri meg a dolgokat, mint ellopni. Ez egy tanulási folyamat. Még mindig inkább donatelek egy open source programot, mint valami crackelt f0st töltsek le, amivel ki tudja, hogy mit telepítek fel a gépemre.
"Ha sok embernek szeszre meg cigire van pénze, akkor egy 2000 forintos havi stream szolgáltatásra is legyen pénze, ami kb. majdnem az, hogy ingyen hozzád vágják a mozifilmeket és annyit nézel meg, amennyit akarsz és kb. bárhol be tudsz jelentkezni a saját profilodba és nézni."
Ez egész addig működne is, ha
1.: Bármelyik film bármikor elérhető, akár régi, akár új
2.: Sorozatok szintén
Nem a 2-3000 ft a gáz, hanem hogy hiába fizetek (fizetnék), ha semmi sincs fent, amit én szeretnék megnézni / meghallgatni
Játékot megveszem.
A gépen egyetlen crackelt program/játék sincs
#9 És akkor mit teszel, ha megnéznéd, de sehol sem találod, csak torrenten?
Sajnos megvenni sem nagyon éri meg, mert nem fizetek többezer ft-ot azért, hogy egyszer (vagy kétszer) megnézzem, utána meg csak porosodjon.
A streaming nem volna rossz ötlet, de így, hogy a kínálat gyakorlatilag siralmas, számomra nem éri meg.
Lehetne csinálni mondjuk egyfajta filmkölcsönzőt, mint régen a videotéka volt, hogy egy kisebb összegért cserébe meg tudok nézni bármilyen filmet.
Arról meg nem én tehetek, hogy ha a film sehol sem elérhető, akkor letorrentezem és ezáltal elesik a bevételtől a készítő.
Tegyék közzé valamelyik streaming-en vagy kölcsönzős oldalon, és akkor nem kell a kalózkodás.
Netflixen is sokszor látom, hogy pl. "Ez a film január 31-ig érhető el"
Na de mi van, ha én februárban akarom megnézni?
Akkor megintcsak marad a torrent....
Zenékkel úgyszintén.
Streaming szolgáltatóknál rengeteg zene van, ami nem elérhető.
Illetve van, amelyik csak az egyiken, van, amelyik csak a másikon van fent.
Most akkor fizessem mind a kettőt?
Még úgy is, ha van olyan zene is, amit egyken sem találok?
És akkor azt honnan szerezzem be?
Ha már fizetnénk a fenti szolgáltatásokért, akkor elvárhatnánk, hogy tényleg bármit bármikor elérhessünk, elvégre is azért fizetünk, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!