Előfizettek valamilyen streaming szolgáltatás vagy letöltitek továbbra is a Magyar fizetések mellet?
"Oké, nekem is van olyan film, amit megnéznék, DE nem találom streamen fent. Viszont, ha letorrentezném, akkor a készítő elesne a bevételtől."
Mi a különbség aközött hogy nem találod, nem nézed meg és nem kap semmit a készítő, és aközött hogy letöltöd, megnézed, és nem kap semmit a készítő?
Ez NAGYON IGAZ! Abszolút a lehető legkényelmesebb, hogy egy klikk és az ember nézi azt, amit akar, vagy ugyanattól a perctől, amit esetleg 3 éve abbahagyott. Nincs vesződés gépbekapcsolással, letöltéssel, keresgéléssel, stb. És persze bárhol lehet bármit nézni. Ha egyszer az ember belekóstol (nem csak a Netflixbe, hanem a többibe is), akkor már nagyon gáz visszamenni a macerás letöltögetéshez. Ezt abból tudom, hogy van jó pár sorozat, amit már rég végignéztem volna vagy elkezdtem volna, ha lenne Netflixen vagy Amazonon, de így még mindig várnak a gépemen. És például a Breaking Bad-et ki tudja, mikor kezdtem volna el, ha nincs a Netflixen és nem tudom bárhol nézni.
Ez tipikusan az a dolog, amikor az ember fizet a kényelemért, és ez van, akinek megér pár ezer forintot, másnak pedig nem. (Mint ahogy az ebédrendelés, az is megszünteti számomra a szöszölést a kajákkal, ha másokkal csináltatom:)
a Disney+ ára pedig 2690 ft lesz, ezt azért itt hagyom: [link]
Előfizetek mindigTV PRÉMIUM-ra.
Azt bárhol bármivel nézhetem. Ha beszxxxk a telekomos net akkor is nézhetem.
13: "Max annyi a különbség hogy az adott giga filmstúdió épp 34,5 vagy 33,7 millió dollárt kaszál."
Nem. Valójában annyi a különbség, hogy lesz e új rész/új évad, vagy nem lesz. Volt már több olyan sorozat amik sokezres letöltéssel pörögtek torrenten, de a streaming adatok szerint nem érdekelt elég embert ahhoz, hogy folytatása legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!