Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Előfizettek valamilyen streami...

Előfizettek valamilyen streaming szolgáltatás vagy letöltitek továbbra is a Magyar fizetések mellet?

Figyelt kérdés
Gondolok itt olyanra mint a Netflix, Amazon Prime, HBO GO, Disney+, stb vagy torrenteztek? hány előfizetést tudna elbírni a hazai fizetések mellet Magyarország? mi lesz ha Nyáron beindul mondjuk Disney+?

2022. jan. 13. 13:16
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
76%

"Oké, nekem is van olyan film, amit megnéznék, DE nem találom streamen fent. Viszont, ha letorrentezném, akkor a készítő elesne a bevételtől."

Mi a különbség aközött hogy nem találod, nem nézed meg és nem kap semmit a készítő, és aközött hogy letöltöd, megnézed, és nem kap semmit a készítő?

2022. jan. 14. 19:43
 12/25 anonim ***** válasza:
52%
Éhen nem fog halni egyik sem a bevételkiesés miatt, azért meg már ne kelljen sajnálkozni, hogy 50 millió dolcsi helyett csak 45 millió dolcsi lett a bevétel. ( Vagy bármi irgalmatlan nagy összeg )
2022. jan. 14. 21:20
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként meg a színészek, producerek előre megkapják a gázsijukat, tehát itt a "lopással" max annyi a különbség hogy az adott giga filmstúdió épp 34,5 vagy 33,7 millió dollárt kaszál. Mert max ennyi a különbség, aki letölti annak 99%-a egyébként sem menne el moziba vagy venné meg.
2022. jan. 14. 21:53
 14/25 anonim ***** válasza:
59%

Ez NAGYON IGAZ! Abszolút a lehető legkényelmesebb, hogy egy klikk és az ember nézi azt, amit akar, vagy ugyanattól a perctől, amit esetleg 3 éve abbahagyott. Nincs vesződés gépbekapcsolással, letöltéssel, keresgéléssel, stb. És persze bárhol lehet bármit nézni. Ha egyszer az ember belekóstol (nem csak a Netflixbe, hanem a többibe is), akkor már nagyon gáz visszamenni a macerás letöltögetéshez. Ezt abból tudom, hogy van jó pár sorozat, amit már rég végignéztem volna vagy elkezdtem volna, ha lenne Netflixen vagy Amazonon, de így még mindig várnak a gépemen. És például a Breaking Bad-et ki tudja, mikor kezdtem volna el, ha nincs a Netflixen és nem tudom bárhol nézni.

Ez tipikusan az a dolog, amikor az ember fizet a kényelemért, és ez van, akinek megér pár ezer forintot, másnak pedig nem. (Mint ahogy az ebédrendelés, az is megszünteti számomra a szöszölést a kajákkal, ha másokkal csináltatom:)

a Disney+ ára pedig 2690 ft lesz, ezt azért itt hagyom: [link]

2022. jan. 15. 19:32
 15/25 anonim ***** válasza:
100%
A letöltött cuccot is lehet bárhol nézni... Az pedig szegény vigasz hogy "csak" 2700 a havidíja az _egyik_ szolgáltatónak, de akarok nézni egy másik sorozatot ami a 2. szolgáltatónál van, a következő sorozat a 3.-nál stb...
2022. jan. 15. 20:40
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
14-es visszatért a nagy netflix kereszteshadjáratával :D
2022. jan. 16. 00:06
 17/25 anonim ***** válasza:
A Netflixet meg tudod osztani több felhasználóval is. Szóval az is megoldható, ha többen fizettek elő egy accountra.
2022. jan. 16. 08:00
 18/25 anonim ***** válasza:

Előfizetek mindigTV PRÉMIUM-ra.

Azt bárhol bármivel nézhetem. Ha beszxxxk a telekomos net akkor is nézhetem.

2022. jan. 18. 19:48
 19/25 anonim ***** válasza:
60%

13: "Max annyi a különbség hogy az adott giga filmstúdió épp 34,5 vagy 33,7 millió dollárt kaszál."

Nem. Valójában annyi a különbség, hogy lesz e új rész/új évad, vagy nem lesz. Volt már több olyan sorozat amik sokezres letöltéssel pörögtek torrenten, de a streaming adatok szerint nem érdekelt elég embert ahhoz, hogy folytatása legyen.

2022. jan. 19. 19:27
 20/25 anonim ***** válasza:
52%
#19 Az a sokezres letöltés még semmit nem nyom latba a sok százezres megtekintéshez képest. Az hogy berendelnek-e egy új évadot, nem ettől függ. Attól függ hogy a többi sorozathoz képest hogy teljesít, amiket szintén ugyanúgy torrenteznek.
2022. jan. 19. 19:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!