Hogy lehet állókép videót csinálni youtubera és tiktokra?
40! Hanyadik kérdést nem érted? Az 5.iket? :D
Égesd csak magadat persze. :D
De ha kérhetlek a 36-osra ne haragudj mondjuk egy olyan általad kreált mű okból, hogy kezembe adta a lehetőséget hogy állóképet csináljak.
Na a 36 az egy értékes válasz volt. A tieid azért annyira nem. :P
#43 "általad kreált mű okból"
Mű ok :D lol, igen ezt mondják azok, akik nem tudjak mit érvelni valami ellen :D Buta vagy nagyon :D
Érveltem én, most az hogy nem vetted figyelembe, vagy ami még jobb, nem tudtad elolvasni, arról meg nem tehetek. :D Az meg hogy nem tudsz kérdéseket értelmezni és úgy minősítesz. Mintha ladából szidnád ladásokat de tényleg. :D
Na de igazából a kérdésre a választ már megkaptam, sok okom nincs már a galambokkal való sakkozásra. :D
Leírtam pedig hogy miért akarok állóképes videót csinálni. A 16-os válaszomban. Az meg hogy normális videóból akarok állóképet csinálni, ott van a 13-as válaszomban. Azt te butázol @Primitív. :D
Ahogy mondani szokás: Azt vállalom amit írtam, nem azt, amit megértettél (vagy meg akartál érteni) belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!