Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet állókép videót...

Hogy lehet állókép videót csinálni youtubera és tiktokra?

Figyelt kérdés
Pl. 9:16
2023. febr. 8. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
Kérdező: Ha figyelmesen végigolvasod a #36-os választ, akkor észreveszed, hogy a kérdésed technikai részére is választ kaptál...
2023. febr. 11. 17:44
 42/62 A kérdező kommentje:
41! Végig olvastam és meg is köszöntem. Úgy kezdtem.
2023. febr. 11. 19:34
 43/62 A kérdező kommentje:

40! Hanyadik kérdést nem érted? Az 5.iket? :D

Égesd csak magadat persze. :D

De ha kérhetlek a 36-osra ne haragudj mondjuk egy olyan általad kreált mű okból, hogy kezembe adta a lehetőséget hogy állóképet csináljak.

Na a 36 az egy értékes válasz volt. A tieid azért annyira nem. :P

2023. febr. 11. 19:37
 44/62 anonim ***** válasza:
80%

#43 "általad kreált mű okból"

Mű ok :D lol, igen ezt mondják azok, akik nem tudjak mit érvelni valami ellen :D Buta vagy nagyon :D

2023. febr. 11. 20:25
 45/62 A kérdező kommentje:

Érveltem én, most az hogy nem vetted figyelembe, vagy ami még jobb, nem tudtad elolvasni, arról meg nem tehetek. :D Az meg hogy nem tudsz kérdéseket értelmezni és úgy minősítesz. Mintha ladából szidnád ladásokat de tényleg. :D

Na de igazából a kérdésre a választ már megkaptam, sok okom nincs már a galambokkal való sakkozásra. :D

2023. febr. 11. 20:29
 46/62 anonim ***** válasza:
77%
#45 Egyetlen értelmes és helyén álló érvet sem sikerült felhoznod :D De legalább jól lejárattad magad :D Ennyire butának lenni...
2023. febr. 11. 21:02
 47/62 A kérdező kommentje:

Leírtam pedig hogy miért akarok állóképes videót csinálni. A 16-os válaszomban. Az meg hogy normális videóból akarok állóképet csinálni, ott van a 13-as válaszomban. Azt te butázol @Primitív. :D

Ahogy mondani szokás: Azt vállalom amit írtam, nem azt, amit megértettél (vagy meg akartál érteni) belőle.

2023. febr. 11. 21:06
 48/62 anonim ***** válasza:
80%
#47 Én pedig leírtam, hogy értelmes ember nem használja azokat a platformokat, de ezt se sikerült megértened. Egyelőre még mindig te álltál le velem erről vitatkozni, tehát mégis buta vagy. De igaz a mondás, hogy buta embernek hiába mondod, hogy buta. :D
2023. febr. 11. 21:23
 49/62 A kérdező kommentje:
Aki ilyen szélsőségesen buta hogy platformtól és képaránytól teszi függővé, hogy mi az igényes tartalom és mi nem. :D A 36-os is leírta világosan és érthetően, hogy miért vannak állóképes videók. Na mindegy.
2023. febr. 11. 21:30
 50/62 anonim ***** válasza:
77%
#49 Pontosan leírta, hogy azért mert buták az emberek, de látom ezt se sikerült felfognod. Szerinted én ezt nem tudtam? Ahogy korábban is írtam, de egy tökéletes példa vagy egy átalag buta emberre.
2023. febr. 11. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!