Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet állókép videót...

Hogy lehet állókép videót csinálni youtubera és tiktokra?

Figyelt kérdés
Pl. 9:16
2023. febr. 8. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem a hozzászólónak vacakul áll az élete és nem tudja megoldani ezért itt vezeti le. Menj oldd meg az életedet mert ez csak pillanatnyi megnyugvást ad nem véglegest!
2023. febr. 9. 18:27
 12/62 anonim ***** válasza:
0%

Egy videoszerkesztővel átkonvertálod fekvőre.

(90° ban elforgatod)

2023. febr. 9. 18:31
 13/62 A kérdező kommentje:

De pont hogy állót szeretnék, nem fekvőt.

Amúgy a vegasba hiába állítottam át a képarányokat, fekvőbe mentette el. Aztán a TikToknál ha beállítottam állóképre, a videó közepén volt a teljes anyag.

2023. febr. 9. 18:39
 14/62 anonim ***** válasza:
77%

Miért akarod egyáltalán állítottra csinálni? A szemed vízszintesen lát, a TV, monitor, mozivászon is vízszintes. Azzal, hogy függőlegesen veszel fel, lekicsinyíted a videót és minden lényeg ki fog maradni belőle. Te is VVS-ben szenvedsz?

https://www.youtube.com/watch?v=dechvhb0Meo

2023. febr. 9. 19:07
 15/62 anonim ***** válasza:
0%

13/

Ahogy állt a telefonod a video felvételkor, úgy álljon a monitor/tv is lejátszáskor, azaz a monitort is elforgatod 90°-al...

2023. febr. 9. 19:43
 16/62 A kérdező kommentje:

15! Számítógépről tennék fel videót, nem telefonról.

14! A TT-t legtöbben telefonról nézik, amit állókép helyzetében tartanak. Feltehetőleg a TT-nek is ezért ilyen a szabványa. Alkalmazkodik a tömeghez.

2023. febr. 9. 19:46
 17/62 anonim ***** válasza:
74%

#16 Akkor töltsd fel Youtube-ra, ott értelmesen vannak a videók. Senki nem kötelez, hogy a ShiTokra töltsd fel, amúgy is egy káros platform és idővel szépen be fogják hál' istennek tiltani.

[link]

2023. febr. 9. 19:55
 18/62 A kérdező kommentje:

Látom értelmezési problémával küszködsz/küszködtök. Elmagyarázom.

A "Mi a véleményed a TT videókról?" című kérdés azt jelentené, hogy a kérdező arra kíváncsi, hogy mit gondoltok a TT-ről, az oda feltöltött videókról és a felhasználókról. Ilyen kérdés nem hangzott el, ezzel szemben eddig csak erre az el nem hangzott kérdésre jön a trollürülék de vagy folyamatosan.

Amit a "Mi a véleményed a TT videókról?" kérdésnek értelmezel/értelmeztek, az úgy szól, hogy "Hogy lehet állókép videót csinálni youtubera és tiktokra?

" Ez a kérdés azt jelenti, hogy technikai megoldásokra vagyok kíváncsi, hogyan lehet egy számítógépről készített videót vertikális videóként feltölteni és beállítani TT-n és YT-n.

Nem tudom hogy tudtad/tudtátok a két kérdést összekeverni és félreértelmezni, de remélem így hogy most már kifejtettem melyik mit jelent, nem lesz ebből gond.

2023. febr. 9. 20:01
 19/62 anonim ***** válasza:
74%
#18 Elsőre is értettük, de attól még amiket írtunk, igazak. Én nem fogok a résztvenni a társadalom butításában.
2023. febr. 9. 20:09
 20/62 A kérdező kommentje:

Látom túl nehéz volt a kérdés, felteszek egy könnyebbet, hátha értelmezhető az értelmi színvonaladon is, figyelj:

Ki vagy te nekem hogy meg mondd hogy hova töltök fel videókat és hogy milyen videómegosztót használjak?

Ez érthető volt, vagy ezt is elmagyarázzam hogy mit jelent?

2023. febr. 9. 20:10
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!