Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy lehet állókép videót...

Hogy lehet állókép videót csinálni youtubera és tiktokra?

Figyelt kérdés
Pl. 9:16
2023. febr. 8. 15:06
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
3%
Szerintem túl bonyolult volt a kérdés.
2023. febr. 9. 21:01
 22/62 anonim ***** válasza:
77%
#20 Nézd, hiába kéred azt, hogy segítseg a társadalom butításában, nem fogok. Így is elég sok a buta ember, példának te tökéletes vagy :) Értelmes ember nem csinál normális, horizontális videóból állítottat :)
2023. febr. 9. 22:26
 23/62 A kérdező kommentje:

Látom ez a kérdés is bonyolult volt, de engedjük el. :D

Buta emberként téged is megnevezhetnénk, ráadásul szélsőségesen butának. Mondok egy példát: Honnan tudod hogy értelmetlen és butító videót akarok csinálni? A TT-n csak fényképes slideshowk meg ilyen dalra tátogós videók vannak szerinted? Ki van zárva hogy normális dolgok is lehetnek rajta? Itt jön ki a szélsőséges butaság látod. Vagy ha mondjuk van egy értelmes tartalom, az azért veszíti el az értelmét, mert álló videóban van? Ha szerinted ettől a tartalom is megváltozik, akkor van baj rendesen. :D

Egyébként annyira irigyellek, hogy ez a legnagyobb problémád, hogy egyesek állóvideót csinálnak, vagy hogy létezik tiktok. Nagyon boldog ember lehetsz, ha már ilyeneken akadsz fent. :D Dolgozni próbáltál már? Pl. minimum egy héten öt napot, napi 8 órában? Vagy ezen felül? Hidd el ilyeneken nem akadnál fent. ;)

2023. febr. 9. 23:55
 24/62 anonim ***** válasza:
77%

#23 Tudom jól mi van rajta, ezért is tartom egy rákkeltő szarkupacnak. Nézd meg a "legnépszerűbb" embereket és videókat. ;) Hátha rájössz, hogy mekkora egy rák az egész.

"Vagy ha mondjuk van egy értelmes tartalom, az azért veszíti el az értelmét, mert álló videóban van?"

Jól látod. Nehéz olyan embert komolyan venni, aki nem képes normálisan felvenni videót. A videól a kezdetek óta vízszintesek. Az emberi szem is vízszintesen lát, egymás mellett vannak és nem egymás fölött. Azzal, hogy vízszintesen veszel fel, a lényeg nagyrésze lemarad, mert csak egy szűk csíkba vesz fel, nem széles. De ezt elsőre is megérthetted volna, de látom nem megy.

2023. febr. 10. 05:55
 25/62 A kérdező kommentje:

Te tényleg szélsőségesen primitív vagy.

Azt tudtad hogy a föld nem lapos? :D

És hogy a mikulás nem létezik? :D

És hogy ha az ember beugrik a vízbe, akkor vizes lesz? :D

2023. febr. 10. 06:01
 26/62 anonim ***** válasza:
0%

24#

Régen léteztek kocka TV-k (1:1), sőt ovális képernyős TV-k is.

(csak mondom)

2023. febr. 10. 06:32
 27/62 anonim ***** válasza:
81%

#25 "Te tényleg szélsőségesen primitív vagy."

Vicces, hogy amikor a buta embernek nincs érve valami mellett, akkor mindig sértegetéssel jön.

#26 Teljesen lényegtelen, illetve az állításod hamis. A régi TV-k 4:3-as képernyőarányúak voltak, ahogy a 35mm-es film is, amit használtak filmeknél. 1:1-se képernyőarány soha nem volt használatban, ahogy ovális képernyő sem.

A 4:3-as képernyőarány pedig még mindig szélesebb, mint a 9:16 és kellemesebb nézni.

(csak mondom)

2023. febr. 10. 07:35
 28/62 A kérdező kommentje:

Magadból indulsz ki Primitív?

Érveket írtam vagy csomót, és azt is, hogy miért akarok állóképes videót csinálni. Arról hogy szelektíven olvasol és összevissza reagálsz, arról nem tehetek.

Mellesleg Te fikázol engem, aki nem hogy kérdést értelmezni nem tud, de még olvasni sem. Hát...

A sértegetést sem én kezdtem. Az élő szóval ellentétben itt minden visszaolvasható. Ez hogy rám vetíted ki amiket csinálsz, pláne visszakereshetően.

A TT miatt és az állóképes videó miatt nem én hisztizek véletlenül? :D

Mindjárt szólok a főnöködnek, hogy budi szippantás helyett bomlasztassz a gyakorin. :P

2023. febr. 10. 07:49
 29/62 anonim ***** válasza:
80%

#28 "Magadból indulsz ki Primitív?"

Vicces, hogy mindig te hívsz engem primitívnek, amikor éppen te vagy az, aki visszafejlődne, illetve te vagy az, aki ilyen hangsúlyban irogat.

"Az élő szóval ellentétben itt minden visszaolvasható."

Tényleg nagyon jó, hogy vissza lehet olvasni, mert tisztán látszik, hogy te sértegettél kezdtél sértegetni engem és én szinte csak puszta állításokat tettem közzé. Ha te sértésnek vetted, te bajod, nem az enyém. Felőlem nyugodtan viselkedhetsz tovább durcás óvodásként. Egyszer említettem, hogy buta embernek jó példa vagy te, mert ahelyett, hogy utána néztél volna, még mindig itt vitatkozol valamiről, amiről fogalmad sincs, nem értesz.

Egy érvet sem sikerült felhoznod a vertikális videók mellett, helyette sikerült már beállítanod engem laposföldhívőnek, meg szélsőségesnek.

Feltételezem még iskolába jársz, mert egy felnőtt ember már önálló, rá tud keresni dolgokra és nem kezd olyan dolgokról vitatkozni, amihez nem ért.

2023. febr. 10. 08:31
 30/62 A kérdező kommentje:

Minek neveznéd azt, aki két kérdést sem tud értelmezni? Értelmesnek?

Vagy minek neveznéd azt, akinek attól függ a videó tartalmának igényessége, hogy fekvő vagy vertikális szögben készült? Értelmesnek?

Hát ha ezen múlik nálad a videó tartalmának igényessége, hogy álló vagy fekvő képaránnyal készült e a videó, akkor nézegess kutyasz*rról vagy sarokbahányásról videókat 16:9-ben, hisz úgyis a képarányon múlik a tartalom igényessége, nem magán a tartalmon. :D Úgyhogy találó a megnevezésem hiába. :D

De amúgy azzal hogy nem mondod el hogy kell állóképes videót feltölteni, hanem sz*rod ide azokat a videókat, ahol cikizik a vertikális videókat, szerinted mit fogsz elérni? Azt hogy megállítasz? Gyermeki naívitás, csak szólok. :D Nem ez fog megállítani. ;)

Ja és nem vagyok sem iskolás, és bőven nem vagyok már huszonéves sem, szóval ne ebből akarj megélni, hogy írásból következtetsz, mert abból nagyon létminimum alatti életmód lenne. :D

2023. febr. 10. 20:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!