Hogy lehet állókép videót csinálni youtubera és tiktokra?
Figyelt kérdés
Pl. 9:162023. febr. 8. 15:06
2/62 anonim válasza:
állóképet a kepkuldes.com ra tölts fel. 🫠
3/62 A kérdező kommentje:
Akkor most normálisan is!
2023. febr. 8. 18:12
4/62 anonim válasza:
2# Van ott értelmezési probléma. A kérdező nem állóképre gondolt hanem állóképes videóra.
5/62 anonim válasza:
Állított videókat értelmes ember nem készít.
6/62 A kérdező kommentje:
Nem a véleményedet kérdeztem, hanem a technológiát. A TikTok tele van velük, tehát készít ember állított videót, úgyhogy még ez sem jó.
2023. febr. 8. 20:55
7/62 anonim válasza:
Nem azt írta a 6-os válaszoló, hogy nem készit senki, hanem azt, hogy értelmes ember nem készít. Mindkettőtöknek igaza van: értelmes ember nem készít álló videót + a tiktok tele van velük = a tiktokon nincs értelmes felhasználó. Ahogy már korábban írtam: töröld le.
8/62 A kérdező kommentje:
Nem a véleményedet kérdeztem hogy mit csináljak a tik tokkal, sem az állóképet. Nem érted a kérdést vagy mi? Adjak pár kisegítő iskola címet?
2023. febr. 8. 21:19
9/62 anonim válasza:
Na ez kb. olyan volt, mintha egy downkóros mondaná egy normál emberre, hogy retardált. Mi vagyunk a hülyék, miközben te akarsz tiktokra videókat gyártani. Oké, ha te mondod...
10/62 A kérdező kommentje:
De utálom az ilyen trollokat meg az ilyen trollürülékeket amiket te itt idesz*rsz.
Valami értelmes ember esetleg normális technikai válasszal, vagy csak ilyen kis sz*rok vannak itt?
2023. febr. 9. 10:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!