Az alábbi e-mail címet: CreditScores@ffl123.com hogyan lehet letiltani? Napi szinten 4-5 levelet kapok, adathalász levelek szerintem. Tiltással törlöm, mégis mindig kapok leveleket.
Én is kapok ilyen leveleket, most már napi 10 darabot különböző tárgyal.
A lényeg hogy NEM a CreditScores@ffl123s.com CÍMRŐL KÜLDIK! Ez csak a postafiók neve! Mit például a "Gipsz Jakab". Ezt hiába tiltatja le bárki, mert nincs ilyen e-mail cím! Ez az átverés egyik fő eleme. A levél fejlécében (kódjában) található ki küldi és melyik szerverről. Levelező programtól függően, de ezt az e-mail fejlécet meg lehet nézni!
Az én leveleimben az igazi küldő: mikarual.gD.202-8630.65.12030.NmvcRjz29E8X@mail1.21.tv, és erről a szerverről jön: actionaid.org.uk (s.dwaynetmartin.com [216.189.154.62].
NEM JAVASLOM HOGY, bárki is levelet küldjön ilyen e-mail címekre, mert valószínűleg még több ilyen levelet fog kapni! Valószínűleg más levélszemét terjesztőktől is! Mivel elárulja magát, hogy ez élő, használt e-mail címe! Nagyon valószínű sajnos, hogy még vírusos levelek is érkezni fognak, ha elkezd valaki ilyenekkel levelezni!!!
Telekomnak én is bejelentettem. Nekem azt mondták, nem tilthatnak le e-mail címet.
DE, a Telekom webemail felületén belépve, belehet kapcsolni a levélszemét szűrést és az erősségét. Így viszont időnként be kell jelentkezni és megnézni miket fog meg ami esetleg kellhet. Ja és ki kell üríteni néha a Spam mappát. Így nem töltődnek le a fiókból a Spam mappába került levelek. Nekem a legerősebb fokozaton megfogja őket. Most vettem vissza eggyel az erősségét, hátha így is kiszűri őket.
Az enyém is ez:Message-ID:<mikarual.gD.202-8630.65.12030.NmvcRjz29E8X@mail1.21.tv
Received: from actionaid.org.uk (dwaynetmartin.com [216.189.157.249])Én is a spam mappában gyűjtöm, űrítem. A legmagasabb szűrő van beállítva.
Outlook levelezőprogramban és t-online címmel hogy lehet pontosan megnézni, hogy mi a küldő igazi e-mail címe, illetve melyik szerverről küldik?
Köszönöm, ha megírja valaki. Én is kapom ezeket a leveleket naponta...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!