Miért nem tudok új jelszót megadni a Facebookon feltörés esetén?
A helyzet a következő. Pár nappal ezelőtt valamelyik excel fájl tartalmazott egy adathalász programot és feltörte a Facebookom és email címem.
Sikerült nagynehezen egy másik emailt hozzáadni a Facebook fiókomhoz, mert a réginek nem tudtam a jelszavát.
Elküldtem a fb-nak a személyimet amit hitelesnek találtak és kaptam egy kódot, hogy változtassam meg a jelszavam. Nem tudtam, mert korlátozták a sok jelszóváltoztatás kérés miatt. Letelt 2 nap, és az email címemre már küldi a kódot, de emellett a régire is, meg az adathalász email címére is küldi. Hiába írom be a 6 számjegyű kódot, nem akarja elfogadni. Ilyenkor mi a teendő? Még egy próbálkozás és ismét korlátozzák.
#3 Korántsem biztos, hogy ő nem tudna belépni.
Illetve ha lementette az archívumodat, akkor már belépés nélkül is át tudja nézni az ÖSSZES adatodat, ami valaha fent volt
Le van blokkolva a fiók, így rákeresni sem lehet.
Az adatok nem igazán érdekelnek, mert sok érdekes dolgot úgy sem talál benne.Csak az emlékek meg a tételek lennének fontosak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!