Kezdőoldal » Számítástechnika » Biztonság » Feltört facebook és email...

Feltört facebook és email hogy lehet? Sziasztok a kérdésem a következő:kaptam egy e mailt azzal hogy "valaki" új jelszót kért a facebookomról az én emailomra egy lumia 800 as ról (ki írta az IP-cím ét és a Közelítőleges helyet)

Figyelt kérdés

mikor észre vettem már nem tudtam be lépni fb be én vissza szereztem a jelszót de rá pár percel ismétt lekérték ez hogy lehetséges?

segítséget előre is köszönöm!

2015. dec. 1. 18:20
 1/2 anonim válasza:
szia sztem nagyon gyorsan változtasd meg az email fiókod jelszavát és csak utána tudod elkerülni h mindig új jelszót kérjenek az fb-odra
2015. dec. 1. 21:48
 2/2 anonim válasza:

Én hasonló helyzetben vagyok csak törölték minden emailem, meg beszélgetésem. Ilyen esetben lehet feljelentést tenni, ha az IP címet még sikerült kiírni?

Tesz valamit a rendőrség, vagy csináljak újat mindenből, és imádkozzak ne használják fel az adataim?

2017. jan. 6. 12:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!