Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az alábbi e-mail címet:...

Az alábbi e-mail címet: CreditScores@ffl123.com hogyan lehet letiltani? Napi szinten 4-5 levelet kapok, adathalász levelek szerintem. Tiltással törlöm, mégis mindig kapok leveleket.

Figyelt kérdés

#e-mailcím letiltás
2022. dec. 27. 08:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%
A spammerek ezt úgy kerülik meg, hogy mindig más címről küldenek, különben túl könnyen le lehetne őket tiltani (valós tiltás nincs is e-mail esetében, csak a spam mappába irányítás). Ha tényleg mindig ugyanez a cím, szűrőt tudsz beállítani, ahol találat esetén törlésre kerül az üzenet.
2022. dec. 27. 08:49
 2/17 anonim ***** válasza:
Nézd meg azért alul, hogy le lehet-e iratkozni.
2022. dec. 27. 09:12
 3/17 CspCsj ***** válasza:

Hol nézed a leveleidet?

Böngészőben webes felületen, vagy levelezőprogrammal?

2022. dec. 27. 09:29
 4/17 A kérdező kommentje:

Válaszok:

Be van állítva szűrő, az e-mailcím ugyanaz mindig.

Nem lehet leiratkozni a levélről. Egy link jelenik meg, ami gondolom továbbvisz valahova, nem kattintottam rá.

Levelezőprogramban nézem meg a leveleimet.

2022. dec. 28. 05:00
 5/17 CspCsj ***** válasza:

A levelezőprogram mindig le fogja tölteni, csak szűrővel egyből a kukába küldheted.

Megkérdezném a szolgáltató ügyfélszolgálatán, hogyan tudnám jelezni a kéretlen/adathalász/vírusos leveleket. (itt email-t szoktam küldeni, ha bármilyen kérdésem van, és hamar válaszolnak - ott nem tudom, hogy mik a lehetőségek)

2022. dec. 28. 08:20
 6/17 A kérdező kommentje:
A Telekom a szolgáltatóm, t-online-s e-mail címem van. Akkor tőlük kérek segítséget.
2022. dec. 29. 05:00
 7/17 anonim válasza:

Sziasztok!

Nekem is t-online-s e-mail címem van és ugyan ez a jelenség, mindennap kapok 4-5 levelet erről a CreditScores@ffl123s.com címről!

Képtelen vagyok leiratkozni róla. Nincs rá működő lehetőség. Csak azt mondja successfully unsubscribbed! De továbbra is küldi a leveleket tovább. :(

2023. jan. 23. 22:03
 8/17 A kérdező kommentje:
Én már szóltam a t-online-nak, azt mondták letiltották ezt az e-mail címet, mégis kapok erről az (CreditScores@ffl123s.com) e-mail címről leveleket. Azt csináltam, hogy spam mappába irányítottam. A rendőrségnek is bejelentettem, az azt mondta ha nem történik bűncselekmény, szabálysértés nem foglalkoznak vele, szóljak az e-mail szolgáltatómnak. Szóltam, ők sem tudnak tenni semmit. A kör bezárult.
2023. jan. 24. 05:58
 9/17 anonim ***** válasza:

Mi lenne, ha írnál nekik? [link]

Segítek egy angol nyelvű levéllel, ha nem menne. Remélem, jól írtam...

Dear FFL123.com, // nem biztos, hogy ez a legjobb megszólítás, írhatsz hivatalosabb Dear Sir/Madam-ot is

Would you kindly remove this e-mail address from your mailing lists? The Unsubscribe function doesn't seem to be working fine. Thanks in advance.

Yours sincerely: XY

2023. jan. 24. 07:33
 10/17 CspCsj ***** válasza:

Nálam a levelezőprogramban lehet hozzáadni egy "Tiltott feladók" listához a SPAM/vírus email-ek domain részét, pl.:

@alfarest.vip

@alfa-hotel.free.hr

@sokolostione.radio.am

@istudyco.com

stb.

(most kb. 50 van)

A kukac előtti rész szokott csak változni.

A szűrő az összes ilyen email-t automatikusan a Levélszemét mappába teszi (napi 5-10), ahonnét időnként mindet törlöm 2-3 gombnyomással. (ha eszembe jut, mert így nincsenek szem előtt)

Havonta általában 1-1 új elemmel bővítem a tiltólistát, - egyébként most megnézve, sok címről már egy ideje nem jött email, csak 5-6 feladó küld majdnem mindennap.

2023. jan. 24. 15:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!