Az alábbi e-mail címet: CreditScores@ffl123.com hogyan lehet letiltani? Napi szinten 4-5 levelet kapok, adathalász levelek szerintem. Tiltással törlöm, mégis mindig kapok leveleket.
Hol nézed a leveleidet?
Böngészőben webes felületen, vagy levelezőprogrammal?
Válaszok:
Be van állítva szűrő, az e-mailcím ugyanaz mindig.
Nem lehet leiratkozni a levélről. Egy link jelenik meg, ami gondolom továbbvisz valahova, nem kattintottam rá.
Levelezőprogramban nézem meg a leveleimet.
A levelezőprogram mindig le fogja tölteni, csak szűrővel egyből a kukába küldheted.
Megkérdezném a szolgáltató ügyfélszolgálatán, hogyan tudnám jelezni a kéretlen/adathalász/vírusos leveleket. (itt email-t szoktam küldeni, ha bármilyen kérdésem van, és hamar válaszolnak - ott nem tudom, hogy mik a lehetőségek)
Sziasztok!
Nekem is t-online-s e-mail címem van és ugyan ez a jelenség, mindennap kapok 4-5 levelet erről a CreditScores@ffl123s.com címről!
Képtelen vagyok leiratkozni róla. Nincs rá működő lehetőség. Csak azt mondja successfully unsubscribbed! De továbbra is küldi a leveleket tovább. :(
Mi lenne, ha írnál nekik? [link]
Segítek egy angol nyelvű levéllel, ha nem menne. Remélem, jól írtam...
Dear FFL123.com, // nem biztos, hogy ez a legjobb megszólítás, írhatsz hivatalosabb Dear Sir/Madam-ot is
Would you kindly remove this e-mail address from your mailing lists? The Unsubscribe function doesn't seem to be working fine. Thanks in advance.
Yours sincerely: XY
Nálam a levelezőprogramban lehet hozzáadni egy "Tiltott feladók" listához a SPAM/vírus email-ek domain részét, pl.:
@alfarest.vip
@alfa-hotel.free.hr
@sokolostione.radio.am
@istudyco.com
stb.
(most kb. 50 van)
A kukac előtti rész szokott csak változni.
A szűrő az összes ilyen email-t automatikusan a Levélszemét mappába teszi (napi 5-10), ahonnét időnként mindet törlöm 2-3 gombnyomással. (ha eszembe jut, mert így nincsenek szem előtt)
Havonta általában 1-1 új elemmel bővítem a tiltólistát, - egyébként most megnézve, sok címről már egy ideje nem jött email, csak 5-6 feladó küld majdnem mindennap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!