Gmail-nél be lehet állítani valahogy, hogy ne kételkedjen bennem?
Általában asztali gépről használom, de ha telefonról vagy tabletről akarok bejelentkezni, egyből nem enged be. Most meg még asztali gépen is köröket kellett futnom, hogy valahogy sikerüljön bejelentkeznem. Még a másodlagos címemre se akart beengedni, ahová az ellenőrző kódot kértem.
Szóval, azt szeretném elérni, hogy ha egy bármilyen eszközön beírom a jelszavamat, akkor fogadja el, és engedjen be.
Hiába próbáltam okoskával megértetni - nem fogta fel a dolgot és
engem butázott le meg nyugtatgatott és küldözgette a képeket:
milyen furfangos.
Évek óta van kétlépcsős azonosítás a gmail-ben: https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__egyeb-kerde..
A kétlépcsős azonosítás kikapcsolása a gmail-ben:
#23-as
Olvasd már el a #19-es hozzászólást. Nem kezdek el már megint győzködni valakit.
- Az hülyeség amit a #19 hozzászóló írt. Olyan cikkre hivatkozik ami a múlt évben (2021-ben, 1 éve) jelent meg.
- Aki ezt cikket írta az se ért hozzá egyáltalán. [link]
- Nagyon szomorú, hogy ilyen hozzá nem értő hozzászólók is vannak, akik a tájékozatlanokat félrevezetik.
- Már nagyon sok éve van kétlépcsős bejelentkezésre is lehetőség.
- Addig nem kötelező a kétlépcsős azonosítás ameddig engedélyezve van a kikapcsolása.
- Majd ha kötelezővé teszi, akkor nem is lesz lehetőség a kikapcsolására és ezt email-ben is közölni fogja.
Még egyszer leírom, aztán feladom.
Email-ben értesítettek: november hónapban kötelezővé
teszik a kétlépcsős azonosítást.
Nem kell elhinni, kb. '22.12.01-ig kapcsolgatható
ki-be a funkció. Bárcsak ne lenne igazam.
Decemberben megnézem mi lett.
TUDOM HOL LEHET KIKAPCSOLNI (most még)
A KÉRDÉS EZ VOLT:
"Gmail-nél be lehet állítani valahogy, hogy ne kételkedjen bennem?"
-Általában asztali gépről használom, de ha telefonról vagy tabletről akarok bejelentkezni, egyből nem enged be. Most meg még asztali gépen is köröket kellett futnom, hogy valahogy sikerüljön bejelentkeznem. Még a másodlagos címemre se akart beengedni, ahová az ellenőrző kódot kértem.
Szóval, azt szeretném elérni, hogy ha egy bármilyen eszközön beírom a jelszavamat, akkor fogadja el, és engedjen be.
VÁLASZ RÁ:
- Egyenlőre nem kötelező se a telefon, se a kétlépcsős azonosítás, mert van lehetőség a kikacsolásukra a biztonsági beállításokban. [link]
Azt nem kérdezte te mikorra jósolod, hogy kötelező lesz használni.
"Nem kell elhinni, kb. '22.12.01-ig kapcsolgatható"
Nem josolgatok semmit.
Kaptam tőlük egy levelet miszerint kötelezővé teszik. Most még nem az. Ennyi. Én sem örülnék neki.
Oké, köszönöm a témába vágó válaszokat.
Megnéztem, mindkét címemen az van beállítva, hogy ne legyen kétlépcsős. Mégis időnként nem akar megismerni, ahogy írtam az elején, és nem elég neki az, ha tudom a jelszavamat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!