Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Gmail-nél be lehet állítani...

Gmail-nél be lehet állítani valahogy, hogy ne kételkedjen bennem?

Figyelt kérdés

Általában asztali gépről használom, de ha telefonról vagy tabletről akarok bejelentkezni, egyből nem enged be. Most meg még asztali gépen is köröket kellett futnom, hogy valahogy sikerüljön bejelentkeznem. Még a másodlagos címemre se akart beengedni, ahová az ellenőrző kódot kértem.

Szóval, azt szeretném elérni, hogy ha egy bármilyen eszközön beírom a jelszavamat, akkor fogadja el, és engedjen be.

2022. nov. 2. 19:13
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
0%
Ilyen nincs, és fordított esetben nagyon nem is szeretnéd hogy kérdés nélkül egy idegen eszközről bárki beengedjen. Viszont ha beállítod a kétfaktoros hitelesítést, akkor a telefonon már csak egy "igen" gombot kell lenyomni (esetleg kódot küld). Rákérdez hogy tényleg te akarsz-e belépni, te azt jóváhagyod és bent vagy.
2022. nov. 2. 19:32
 2/31 A kérdező kommentje:

Oké, de nem szeretném megadni a telefonszámomat.

És igen, azt szeretném, hogy bárhol beengedjen, ha egyszer megadom a jelszavamat.

2022. nov. 2. 20:29
 3/31 anonim ***** válasza:
32%
Új eszközről belépve mindig azonosítani kell magad, ezt nem tudod megkerülni. Aztán majd idővel eldöntöd, hogy a paranoia fontosabb és nehogy megtudja egy rendszer a számodat, vagy használni szeretnéd nyugodtan a szolgáltatást (és nem zárod ki magad véglegesen).
2022. nov. 2. 20:32
 4/31 anonim ***** válasza:
59%
Én betudtam állítani: [link]
2022. nov. 2. 21:06
 5/31 anonim ***** válasza:
45%
Ha kikapcsolod a kétfaktorost, akkor új eszközön bejelentkezésnél kérni fogja hogy valamilyen módon igazold magad. Vagy másik eszközről belépve jóváhagyni, vagy valamilyen más beállított biztonsági módon (másodlagos e-mail, hitelesítő alkalmazás, stb.). Teljes mértékben nem tudod kizárni. Ha beenged és nem törlöd a sütiket az eszközön, akkor nem fogja a süti lejártáig újra megkérdezni.
2022. nov. 2. 21:10
 6/31 anonim ***** válasza:

Kb. egy hete küldtek emailt, miszerint ha akarom már most

bekapcsolhatom a kétlépcsős hitelesítést. Viszont ha megteszem

ha nem rövid időn belül (nem emlékszem a határidőre, kb. 1 hónap)

bekapcsolják mindenféleképpen.

2022. nov. 2. 22:11
 7/31 anonim ***** válasza:
38%

#4 vagyok

Nekem is automatikusan bekapcsolták, de én utána kikapcsoltam:

[link]

2022. nov. 2. 23:27
 8/31 anonim ***** válasza:

Nem olvastad el rendesen:mit írtam.

Én is ki tudom kapcsolni de rövid

időn belül ha akarod ha nem - bekapcsolják.

2022. nov. 2. 23:31
 9/31 A kérdező kommentje:

Hát, ez mindenképpen egy szimpla szívatás (vagy akár gyanúsnak is lehet minősíteni), ha nem én döntöm el, hogy legyen-e, vagy ne. Már önmagában ez indokolja, hogy ne adjam meg a telefonszámomat.

Mindegy, köszönöm a válaszokat.

2022. nov. 3. 05:11
 10/31 anonim ***** válasza:
38%

Ezt még csak egy pár napja vezették be, 10.hó 28.-án.

Honnan tudod előre, hogy mikor kapcsolják be újra ha kikapcsolom?

2022. nov. 3. 07:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!