Nem tudok bejelentkezni gmail fiókomba?
Figyelt kérdés
Szóval, egyszerűen telefonon azt írta ki minden googles alkalmazáson (youtube, play árúház stb.) ,hogy bejelentkezés i hiba jelentkezzek be újra hogy hitelesítsem hogy az én vagyok. Jó én azt megcsináltam de mindig amikor újra bejelentkezni akartam mindig visszadobott oda ahol az email címet kéri. Mi fiókomba se tudok bejelentkezni. De kompjúteren meg minden működik, a Mi fiók is. Kitöröltem az összes gmailt telefonról és megpróbáltam újra hozzáadni de nem addja hozzá. Mi lehet a gond? Kérlek segítsetek2022. okt. 28. 12:00
1/4 anonim válasza:
Nem lett letiltva/nem megbízhatónak jelölve a telefon a google fiókon belül?
2/4 A kérdező kommentje:
nem, a "saját eszközök" listán is rajta van
2022. okt. 28. 12:35
4/4 A kérdező kommentje:
Xiaomi Redmi 8
2022. okt. 28. 13:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!