Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Az emailcím és jelszó nem...

Az emailcím és jelszó nem elég a gmail-nek, hogy beengedjen a saját email fiókomba?

Figyelt kérdés

Ezt írja:

Indítsa el a böngészőt egy olyan telefonon vagy számítógépen, ahol már be van jelentkezve, majd keresse fel a következő oldalt:

[link]

Ez mi???

Miért kellene valahol máshol már bejelentkezve lennem, ha éppen most akarok bejelentkezni????

Most akkor nem tudok belépni, sehogy sem az emailembe?

Ennek mi értelme van?

2022. febr. 1. 10:43
 1/9 anonim ***** válasza:
41%
ez elég kamu oldalnak tűnik ami lenyúlja az adatokat
2022. febr. 1. 10:49
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem kamu, a Google rászokott arra, amit a Facebook már jóideje csinál, hogy minden gyanúst bejelentkezést hitelesíteni kell. Ha van olyan gép vagy teló, ami be vagy jelentkezve, akkor ott le tudod okézni, egyébként ha jól emlékszem, lehet kérni SMS kódot, és azzal tudod magad hitelesíteni.
2022. febr. 1. 10:57
 3/9 anonim ***** válasza:

#1: A g.co a Google tulajdona:

[link]

egyébként is: átirányít a

[link]

oldalra, szóval teljesen valid.

2022. febr. 1. 11:14
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a szép új világ. Ma már nem a fiókod ellopásától/feltörésétől kell félni, hanem hogy a szolgáltató egyszerűen nem enged be, mert nem tudod 426 különöző módon igazolni magad.

Múltkor a munkahelyemről e akartam jelentkezni a saját GMailembe, és egyszerűen nem engedett be, mondván: én erről az eszközről nem szoktam belépni. Írjam be azt a kódot, amit a tabletemre küldött (ami épp otthon volt). "Más lehetőség"-re kattintva meg közölte, hogy sajnos nem tud a saját fiókomba beengedni.

Oké, katasztrófa nem történt, de azért nem nehéz elképzelni olyan forgatókönyvet, ahol így az emer elveszti a fiókját.

Ismerősömmel az Instagram csinálta ezt. Ami aztán küldené az SMS-feloldókódot, de az SMS egyszerűen nem érkezik meg. Volt fiók, nincs fiók.

Értem én, hogy sok fióklopást így meg lehet előzni, de már ott tartunk, hogy a fióklopások száma kevesebb, mint a szolgáltató kukacoskodása miatt elvesztett fiókok száma.

Szóval: Google, kívánok minden alkalmazottadnak jetipéniszt a hátsójába.

2022. febr. 1. 11:25
 5/9 tozser ***** válasza:
0%

Mi ebből a tanulság?

A MUNKAHELYEN dolgozni KELL, OTTHON pedig "kuglizni"...

2022. febr. 2. 20:52
 6/9 A kérdező kommentje:

Hát ez a lényeg, hogy az ember egy ilyen átgondolatlan technikai "fejlesztés" miatt elveszítheti a saját fiókját.

Vagy az is egy jó szitu lehet, ha az ember külföldre utazik és ott próbál belépni, az okos gmail meg az otthon hagyott tabletre küldi a kódot, mert annyira vigyáz a biztonságra..

2022. febr. 3. 21:04
 7/9 A kérdező kommentje:

Ez valami egészen brutális, most a youtube csatornámra nem enged be.

Egy filmet akartam volna feltölteni.

Ami a legdurvább, hogy megadtam a biztonsági emailcímet is neki,

meg a telefonomra is küldött egy kódot és azt is helyesen beírtam

és ÍGY SEM ENGED BE!!!!!!!!

2022. febr. 3. 21:12
 8/9 anonim ***** válasza:
Ilyen b_ziság miatt vesztettem el a Hotmail fiókomat
2022. febr. 6. 03:08
 9/9 A kérdező kommentje:
az fa*za...
2022. febr. 8. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!