Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lépjek vissza az...

Hogyan lépjek vissza az Instagram fiókomba?

Figyelt kérdés
Tegnap random kihozta elém az Insta, hogy változtassam meg a jelszavam. És én sajnos nem emlékszem a régi jelszavamra, így nem tudok újat beállítani. Szóval a fiókomat se tudom használni. Próbálkoztam azzal, hogy Facebookkal jelentkezek be, kérek hivatkozást de nem működik, mert minden áron új jelszót kell beállítanom. Mit tegyek?

2022. jan. 11. 07:48
 1/4 anonim ***** válasza:
74%
Esetleg próbáld meg azt, hogy a bejelentkezési oldalon az "elfelejtettem a jelszavam" opcióra kattintasz.
2022. jan. 11. 10:16
 2/4 anonim ***** válasza:
Kérj jelszóemlékeztetőt. Ha gmail vagy más hasonlóan megbízható email szolgáltatónál vagy, akkor meg fogod kapni. Ha Freemail vagy Ctirmommail, akkor erre már most keresztet vethetsz. Azokat tiltólistán tartja az Instagram. Regisztrálni enged velük, de jelszóvisszaállító emailt már nem küld ki rájuk, hisz eldobható email címnek minősülnek. Ráadásul a biztonságosságuk is hagy némi kívánnivalót maguk után.
2022. jan. 11. 13:54
 3/4 anonim ***** válasza:
A #2-es hozzászóló állítását vitatnám.Ha igaz lenne az állítása, akkor nem fogadná el elsődleges email címként a Citromail-es és a Freemail-es felhasználókat.
2022. jan. 12. 16:06
 4/4 anonim ***** válasza:
#3 az Instagram hazai indulása óta foglalkozok a platformmal. Bevezettem pár ügynökségnél már. Sokat foglalkozok problémák megoldásával. Elfogadja a regisztrációt, de a rendszer amely a jelszóvisszaállító levelet küldi, nem továbbít Freemail címre semmit sem. Így csapdába esik aki ilyen címmel regisztrál. 12 egy tucat olyan ügyem van évente amikor valaki Freemail címmel regisztrált fiókot akar visszaszerezni de nem kapja meg az ehhez szükséges emaileket.
2022. jan. 12. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!