Miért nem enged be hirtelen az ittas gramm a fiókomba? Ezeket a hibaüzeneteket (alább) írja pár órája ki:
Adatok megerősítése az alkalmazásban.
Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodban. Erősítsd meg a személyazonosságodat az Instagram alkalmazásban, hogy visszajuthass a fiókodba.
Kérlek segítsetek rajtam!
Ne haragudjatok, mobilról írok és alaptalanul javította:
Insta-gram akart volna a kiírásban lenni.
Tudod mi az igazán FURA?
Egy másik böngészőben továbbra is simán beenged...
Most már tényleg semmit nem értek...
De borzasztóan FONTOS lenne, hogy ebben a jelenlegi böngészőben mindenképpen beengedjen, ezért szeretném a segítségeteket kérni, hogy ismét (ahogy éveken át) most is menjen ebben a droidos böngészőben továbbra is!
Oops!
Akkor most a böngésző vagy az instagram gyorsítótár+tárhely ürítése történt meg?
Alkalmazások frissítés keresése/újratelepítése?
Repülő üzemmód be- majd kikapcsolása?
Telefon újraindítása?
Melyik böngészőn megy, melyiken nem?
Telefon típusa?
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
Szia! Nekem is ez volt a gond pontosan , letöltöttem a régi verziót,amit a válaszadó is említett és egyből videós azonosítást kért és utána megoldódott visszaengedett. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!