Mi volt a legdurvább dolog, amit ittasság miatt követtél el?
Figyelt kérdés
2021. szept. 14. 15:23
1/13 anonim válasza:
Bementem úgy dolgozni, aztán azonnali hatályú felmondással elküldtek, és félórával a munkaidő kezdete után már hazafelé mentem, munkanélküliként...
2/13 Senior Séf válasza:
Nem emlékszem. De pl olyan történt, hogy anyaszült meztelenül keveredtem haza.
3/13 A kérdező kommentje:
Továbbra is várom a válaszokat; egyébként egy múlt heti esetem miatt kétségbe vagyok esve. Valaki, utolsó pl. rám írna, hogy elmondhassam neki, szerinte ez mekkora baj?
2021. szept. 14. 16:40
4/13 anonim válasza:
Nekem elmesélheted. Amúgy en betörtem az exem ablakat sörösüveggel, ez volt a legdurvabb XD de megerdemelte.
5/13 anonim válasza:
Beestem a járdáról a Szent István körúton a villamos sínek közé.
6/13 Sunshinedoll válasza:
Én majdnem meghaltam :D
Egy házibuliban a fürdőszobában állt a víz, és megcsúsztam a magassarkúval (bár ez józanul is előfordulhat sztem bárkivel) és a kád szélébe vertem a fejem. Szerencsére semmi bajom nem lett, csak vérzett, meg elfogott a hányinger, de amiatt, hogy részeg voltam észre se vettem, hogy baj van, csak mikor láttam, hogy csöpög a vér a fejemből a padlóra.
Szerencsére annyi eszem volt, hogy azon a ponton hazamenjek, de eshettem volna sokkal szerencsétlenebbül is.
7/13 anonim válasza:
#6 durva. így tényleg meg lehet halni. Valahogy a fejet mindig védeni kell ha lehet. Jó tudom, hogy részegen... :D
Nekem kezem tört el, de az nem csak alkohol volt.
8/13 A kérdező kommentje:
Nekem is baleset, egy elkerülhető sérülés kategóriájú. A legrosszabb szerintem
2021. szept. 14. 22:33
9/13 anonim válasza:
Még anno a Kultiplexbe mentünk koncertre, és a mostani Corvin negyednél át akartunk menni a síneken és a villamos elé estem, szinte utolsó pillanatban húztak vissza a srácok a járdára. Kb azonnal kijózanodtam 😅
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!