Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi volt a legdurvább dolog,...

Mi volt a legdurvább dolog, amit ittasság miatt követtél el?

Figyelt kérdés

2021. szept. 14. 15:23
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Széthánytam egy panzió vagy mi udvarát (szerencsére bokor mögé,kétes hogy tudnának róla),majd egy matracát is (wc-t is de az mindegy,nem látszott),de azzal sem tudom mi lett,mivel kirándulás volt. Marha mázli,hogy ránk hagyták az egészet,és nem volt ott valaki hogy azért mégis felügyeljen.

De mondjuk amikor azzal ,,fenyegetőztem" néha hangüzikbe röhögve,hogy kiugrok a vonat elé a vasúton,az sem volt mondjuk kutya,de hozzátettem,hogy nem tenném,meg ott volt velem egy barátom,csak hát akik józan barátok voltak és nem voltak ott ők így aggódtak,úgyhogy ez lelkileg volt durva.

2021. szept. 15. 18:12
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Az egyik ilyen, hogy egy nagyon pici kombinált wc-fürdőnk volt és a közvetlenül a wc mellett volt a mosógép és nagyon részegen a kisrókát nem a wc-be hanem a mosógépbe helyeztem el.

A másik ilyen, hogy faltól-falig módszerrel próbáltunk haza jutni egy jobban sikerült "ünnepeljük meg a félév utolsó sikeres vizsgáját" akció után szembe jött az egyik professzorunk és próbáltam jól nevelt lenni, közben közelebbi ismeretséget kötöttem egy jobb sorsra érdemes fával abba kapaszkodtam és üdvözölni próbáltam a professzor urat, de nem csk a "tiszteletem, professzor úr" hanem némi alkoholos gyomortartalom is jött. Aztán másnap elmesélték a józanabb haverok, hogy mi történt. Szerncsére a professzor nem vette rossz néven, csak annyit mondtt, hogy máskor kicsit kevesebbet igyak.

2021. okt. 6. 15:50
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Bepisiltem
2021. okt. 26. 11:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!