Gmail-nél be lehet állítani valahogy, hogy ne
kételkedjen bennem?
Figyelt kérdés
Általában asztali gépről használom, de ha telefonról vagy tabletről akarok bejelentkezni, egyből nem enged be. Most meg még asztali gépen is köröket kellett futnom, hogy valahogy sikerüljön bejelentkeznem. Még a másodlagos címemre se akart beengedni, ahová az ellenőrző kódot kértem.
Szóval, azt szeretném elérni, hogy ha egy bármilyen eszközön beírom a jelszavamat, akkor fogadja el, és engedjen be.
Ha mégis valamikor újra bekapcsolnák akkor megint kikapcsolom.
2022. nov. 3. 07:29
12/31 anonim válasza:
Nem hiszem el hogy nem vagytok képesek felfogni: emailben kaptam értesítést hogy be fogják vezetni a kétlépcsős azonosítás. Tehát egy idő múlva majd nem lehet kikapcsolni.
2022. nov. 3. 08:57
13/31 anonim válasza:
Én meg azt nem hiszem el, hogy lehet ennyire nagyon buta valaki mint "TE"!!!
- Én is kaptam email-t, hogy "Hamarosan kétlépcsős azonosítással léphet be": [link]
Felesleges képeket küldözgetni, mert tudom a beállításokat hol lehet megtenni. Próbálj meg valahova elmenni és egy idegen gépről bejelentkezni az e mail fiókodba.
2022. nov. 4. 08:34
17/31 anonim válasza:
Én kipróbáltam, de ezek szerint te nem! Meg kellene nyugodnod! - A képeket meg nem csak a te becses személyednek teszem fel!
Ha mind a kettő ki van kapcsolva akkor nincs gond, se idegen géppel se telefonnal. - Csak neked van gondod vele.
"Mivel a Google ezt az eddig csak lehetőségként kínált beállítást napokon belül kötelezővé teszi, jobb, ha a meglepődést megelőzve elébe megyünk a dolognak és bekapcsoljuk már most a
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!