Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogy tudok belépni a gmail...

Hogy tudok belépni a gmail fiókomba, ha új gépem van?

Figyelt kérdés
Nem írtam el az email címet, tudom a jelszót, de kiírja, hogy használjak másik telefont vagy számítógépet a bejelentkezéshez a fiók biztonságának megőrzéséhez vagy válaszoljak a biztonsági kérdésre. Nem volt ilyen beállítva, telefonról és más gépről nem szoktam bejelentkezni.
2022. okt. 27. 17:46
 1/7 anonim ***** válasza:
60%

Nem lesz egyszerű, mert ha nem tudod használni a megadott biztonsági funkciókat, teljesen kizárhat a fiókból. Ha van még hozzáférésed a régi géphez, ajánlott arról belépni, hozzáadni a lehető legtöbb biztonsági funkciót (tetszik vagy sem, telefonszámtól kezdve mindent), majd utána rosszabb lesz a helyzet, ha majd a személyid másolatát kéri be jobb esetben, vagy már semmit, és úgy maradt.

Pont ma futottam be egy ilyen esetbe, és csak a másik bejelentkezett eszközről történő jóváhagyás működött, mert a másodlagos e-mailhez nem volt már hozzáférés, a telefonra pedig nem küldte ki a jóváhagyást. Hiába meg voltak adva, nem volt elég, és neked semmi nincs megadva.

2022. okt. 27. 17:52
 2/7 A kérdező kommentje:

2! Köszi. Segítenél, hogy hol tudom a biztonsági funkciókat hozzáadni?

Az esetleg segíthet, hogy az email-ek át vannak irányítva egy másik gmail-es címre is?

2022. okt. 27. 18:02
 3/7 anonim ***** válasza:
60%
Nem számít, mivel a Google fiókodba kell belépned. A továbbított e-mail üzenet nem azonosít be téged, a benne lévő link pedig ugyanúgy a belépést fogja várni. Az accounts.google.com oldalon éred el a fiókbeállításokat, azon belül a bal sávban a Biztonság fülön.
2022. okt. 27. 18:18
 4/7 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..

Megmondtam hogy el fogod veszteni a fiókod.

2022. okt. 27. 18:40
 5/7 A kérdező kommentje:
4! Ezt a kérdést nem én tettem fel.
2022. okt. 27. 18:53
 6/7 A kérdező kommentje:
3! Köszönöm
2022. okt. 27. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:
74%

Pont ezen pöccentem be múltkor. Értem én, hogy biztonság... de lassan már ott tartunk, hogy a drága Google magától a felhasználótól fogja "megvédeni" a fiókot.

Be kellett volna lépnem a munkahelyi gépemről a privát GMail fiókomba. Erre elkezd panaszkodni, hogy erről a gépről még nem léptem be. De küldött egy kódot a tabletemre, írjam be. Ja. A tabletemre, ami tőlem 20 km-re volt éppen. Oké, semmi gáz, meg volt adva a telefonszámom. "Próbálkozás másképp". Gondoltam, felkínálja lehetőségnek, hogy vagy a másodlagos címemre, vagy a telefonomra kiküldi a kódot, és beléphetek. Nem. Ez nem volt opció. "Próbáljam meg másik számítógépről". Na, azt küldeném el Szibériába, aki ezt a marhaságot bevezette. És tegyük fel, hogy valami kinyírja mind a gépemet, mind a tabletemet. Veszek egy új gépet, és nem tudok bejelentkezni? A levelezésemet, és a Drive dokumentumaimat meg d*gjam fel magamnak? Már bocsánat.

2022. okt. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!