SOS! Nem tudok belépni a GMail fiókomba? Lehet segíteni a helyzeten?
A minap megpróbáltam belépni a GMail fiókomba, de azt írta, hogy a jelszót pár órája megváltoztatták (gondolom valaki feltörte), és amikor meg az elfelejtett jelszóra kattintok, mindig azt írja ki, hogy a Google nem tudja igazolni, hogy ez a fiók az öné (Firefox böngészőt használok). Több fiókom is van, ennek a GMail részét nem igazán használtam, de a Drive-omon értékes fájlok voltak, amik sehol máshol nem. És ezek szerint azok örökre elvesztek mert nem tudok belépni???!!! Ugye nem?! Ugye lehet tenni valamit?
A Google Support-ban megpróbáltam segítő információkat szerezni, de semmit nem találtam. Azt tudom, lehet biztonsági e-mail címet rendelni a fiókhoz (a többihez azóta rendeltem is, hogy ilyen ne fordulhasson még egyszer elő), de hogy ehhez rendeltem-e, arra már nem emlékszem. Néhány helyen (pl. Discord, társkereső) azzal az e-mail címmel vagyok fent, de gondolom ilyen úton nem lehet belépni a Gmail/Drive fiókomba. Nincs esetleg valami alkalmazás/program, amivel jelszó nélkül/úgy hogy igazolás nélkül meg lehessen változtatni a jelszót, beléphessek?! A Drive-ban lévő fájlok miatt életbevágó lenne. Ha valaki tud megoldást a problémámra, az kérem, segítsen!!!!
Előre is köszönöm!
Írd le a supportnak pontosan mi történt.
Egyébként fontos fájlokat sose tárolj felhő alapú tárhelyben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!