Letiltották a napiszar.com-ot?
Elkepeszto.
850,848.
Nektek is tok jo eletetek lehet, ha elteteket a GYK-n es a NSZ oldalain elitek le és mások szabadidejen csamcsogtok.
Elado tuzifa erdekel vkit?
#2022.08.04 21:03
A napiszaron is pont az ilyen fellengzős kamugépeknek szóltam be anno. Csak mondom. ;)
Hú, most félek. Nekem is be fogsz?
Keszitem a zsepit meg a whiskyt estére…
851
sztem 10 éve beküldtem egy szamurájkardos cickányt, meg egy csöcslényt ? kopogtathat a tek a napokban ?!
#2022.08.04 21:21
Mondom anno. Természetesen célozni akartam az értelmi szintedre, de ez még nem beszólás.
A reakciód viszont tipikus, és nyugodtan mondhatom:napiszaros.(ami kicsit sem meglepő)
Psycho , lesz még mostanában leak? :)
Adj jelet magadról!:)
851,
Megis mitől kéne félnie a napiszar fanoknak?
Hogy ti tízen ott a telegram csoportban sirtok, hogy még mindig megy az oldal? 😂😂
#858:
Igen, lesz, de most első számú prioritás egész más velük kapcsolatban. Hamarosan jövök több információval. :)
Piszho te olyan vagy mint az ördög ügyvédje. Lehoztál egy anyagot 3 hete de azota semmit nem tudsz felmutatni csak ígéreted hogy így dolgozol úgy dolgozol es majd jössz a nagy fogással. Az a hekker aki odáig megy hogy a tarhely szolgaltatonal arulkodik hogy jajjj illegalis tartalom van naluk brühühü vegyék le nálam megbukott.
Megmondták előttem azzal segitenél az aldozatoknak, ha végre befejeznéd ezt a szerencsétlenkedést. Csak nehogy a végén úgy járj mint az ördög ügyvédje akit elítéltek végül...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!