Letiltották a napiszar.com-ot?
Az egyetlen aki kombinál az te vagy, te szerencsétlen pszihopata. Teljesen napiszar megszállott lettél és több kárt okozol az álodozatoknak mintha feladnád végre! De képtelen vagy ezt felfogni mert annyira frusztrált vagy a kudarctól. Ha tényleg segíteni akarsz azzal segítenél a legtöbbet ha többet nem hallanánk rólad. Menj mentsd meg a világot, ültess fát, segíts az öreg néninek ebédet vinni, buktass le korrupt politikus bűnözőket bánomisén (persze ettől fosol mert ott kb 5 perc alatt lekapcsolnának).
Nyomod itt az okostóni dumádat és képtelen vagy beismerni hogy VESZTETTÉL! Nem szégyen ez, megpróbáltad nem jött össze. Mondom próbálj meg egyszerűbb dolgokat mint pl felszedni az eldobált szemetet, azzal esküszöm többet segítenél az emberiségen mint az itteni vergődésed!
841, neked is átjött a lenyeg.
A napiszar felhasználók fiokjait töri fel ez a nyomorult. Utána meg az összes más accountot amit fel tud…
Bozoek már le se szarják ezt a nyomorultat…
848
Ja, én is ezen röhögök most, hogy ránéztem erre a témára :D
Jó sok szabadideje van lehet ennek a pszicho srácnak. Aki ennyire segíteni akar a társadalmon, az inkább menjen el hospice ápolónak, vagy önkéntesnek állatmenhelyre.
Komolyan mondom: nem tudom, hogy melyik oldal röhejesebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!