Hogy szüntetem meg, hogy a telefonok kiírják a vállalkozásom nevét, ha hívom őket?
Az én mobilom is vállalati.
Ha bekapcsolom kiírja, ha nem kapcsolom be akkor nem írja ki másoknak a cég nevét/sajátomat ahová regisztrálva van.
Még az lehet esetleg hogy régi a rendszer rajta és amikor installáltad az androidot, nem volt még benne az EU/nemEU választási lehetőség.
Így be sem rakta az EU-s opciókat.
Megnéztem hogy esetleg változott-e valami, ma leteszteltem, állítottam be egy új mobilt. Nekem nem írta ki se bekapcsolt, se kikapcsolt spam védelem mellett se az egyik, se a másik mobilon se a nevet se a céget. Csak a mobil számokat. Mindkettő Android 12-vel működik.
Az is lehet az Android 9-ben még nincs is EU paraméterezés, ez esetben tényleg nem tudsz mit tenni új mobil vásárlásán kívül.
Okozhatja az is, ha szinkronizálva van valamelyik (facebook messenger, viber...) közösségi alkalmazás a névjegyzékkel. Ez is azt produkálja ha ott cégként van felvéve a hívószám.
És a szolgáltató is tud adatokat adni róla, ha a nyilvános telefon könyvében benne van. Ezt érdemes tiltani ha esetleg még nincs.
A google beállításoknál érdemes lehet ránézni (Személyes adatok - mit láthatnak mások) nem ott van-e esetleg túl sok minden engedélyezve. Ezeket te, és nem a google határozza meg, mi legyen nyilvános és mit láthatsz csakis te.
- Vagy esetleg igazuk van az itteni konteo hívőknek és megfertőzte a chemtrail amit kiszórtak a gyíkemberek az illuminati utasítására...
De ezt nem a hìvás indìtó kèszülèk befolyásolja :)
Nekem a mobilom simán nevesìtve mutatja a bejövő hìvasnál pizzèria meg gyerekorvosi rendelő VONALAS számról jövő hìvását.
Ahogy már ìrták korábban, ez egy feature android telefonoknál, gyakorlatilag a bejövő hìváskor lefuttat egy keresèst a neten a hìvószámra, ès találat esetèn azt ìrja ki.
Kèt módon lehet ezt megakadálozni a hìvó oldaláról:
- vagy ahogy ìrták számcsere/új telefonszám beszerzèse
- vagy pedig a hìvószám elküldèsènek a kikapcsolása 🤷
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!