Hogy szüntetem meg, hogy a telefonok kiírják a vállalkozásom nevét, ha hívom őket?
A válaszod nem is láttam, mert közben írtam a választ.
Na ez azt írja:
"Koppintson a További lehetőségek Egyebek majd Beállítások majd Spam- és hívásszűrés elemre.
Kapcsolja be vagy ki a Hívó- és spamazonosító megtekintése beállítást."
Nekem ilyen beálíltási lehetőség nincs, pedig android és 9 feletti verzió.
Hiya néven keresd akkor.
Így nevezte el a google.
Leírom az enyémet, hátha segít.
Telefon zöld kerettel ahonnan a hívást indítod.
Névjegyzék itt alul.
Fent jobbra 3 pötty.
Beállítások.
Nekem itt van.
A régebbi mobiljaimon is volt ilyen, szerintem a 9 alatt is, valahol errefelé lehetett ott is.
Kéretlen és csaló hívások / hívóazonosító és spam / számok blokkolása / Hiya neveken lehet.
Milyen márka amúgy? Lehet a gyártó rakott valami saját márkás cuccot oda.
Uh, akkor még egyszer.
Tehát a spam védelem úgy működik
Regisztrál a szolgáltatásban.
Ha hívsz valakit, akkor, mivel engedélyezted (és csakis akkor) a fogadó félnél mutatja hogy ki vagy valójában.
Ha téged hívnak olyan mobilról, ahol szintén engedélyezve van, akkor neked mutatja ki hívott valójában.
Máshogyan nem is lehetne. A szolgáltatás engedélyezésével bele egyezel abba, hogy ahogyan mások azonosítását te is látod, úgy ők is a tiedet.
Értem én, hogy a konteós megoldás miszerint a google végig keresi a neten a mobilszámot mert csak, az szimpibb nektek, de nem így van :)
Ha letiltod a szolgáltatást, nem fog jelezni. Ahogyan neked sem írja ki majd, hogy "vigyázat csalóként bejelentett mobilszám".
"Telefon zöld kerettel ahonnan a hívást indítod.
Névjegyzék itt alul.
Fent jobbra 3 pötty.
Beállítások.
Nekem itt van."
Nekem pedig semmi ilyen sincs. Az ég világon semmi "spam" vagy "csaló" kifejezés nincs a beállítások között sajnos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!