Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Mit csináljak, hogy sok...

Mit csináljak, hogy sok követőm legyen Instagrammon?

Figyelt kérdés
Nem kérek trollkodást. Köszönöm.

2022. márc. 4. 22:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

Én vagyok a hetes és egyben a nyolcas is.

Miért kérnék képet?

Magadból indulsz ki? Nincs elég kép a neten vagy mi?

Minek nekem pont az övé?

Direkt nem mondom el miről van szó, mert NEKTEK semmi keresnivalótók egy ilyen dologban. Eszem ágában sincs nektek segíteni!

Irigyek vagytok vagy mi?

Mi a fene bajotok van azzal, ha valaki normális képekkel kap követőket? Ráadásul fizetni sem kell értük.

Te jó ég, de gáz.

FÚ bameg. 🤦‍♀️

2022. márc. 5. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:
59%
Miert van szükség instagrammon követőkre? Nincsenek barátaid? Családod akiktől elismerést kapsz? Miért van szükséged vad idegenek elismerésére? Viszont ha itt kell megkérdezned, hogy mit is rakhatnál ki akkor sem ötleted sem fantáziád sem egyéniséged. Igy nehezen fogja bárki is követni a semmit. Őszintén Mit vársz válasznak? Mi mondjuk meg hogy te miben vagy jo?
2022. márc. 5. 10:06
 13/13 anonim ***** válasza:
55%

Téged miért zavar, ha ő követőket szeretne????

Nem azt kérdezte, hogy mit rakjon ki! Szövegértés...

Tehát minden ami a hibás értelmezéseden alapszik az hamis!

A legnagyobb badarság az értelmetlen szövegedben az az utolsó mondat. Mintha nem lenne elég hülyeség a válaszodban ígyis.....

Nem értem emberek minek írnak ide, ha nem tudnak válaszolni normálisan. SEGÍTENI!

2022. márc. 5. 11:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!