"Erősítsd meg az adataidat az alkalmazásban, hogy visszatérhess a fiókodba." - ezt írja ki az insta, mit csináljak?
Amikor bejelentkezem ezt írja ki az insta:
"Erősítsd meg az adataidat az alkalmazásban, hogy visszatérhess a fiókodba.Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodban. Erősítsd meg a személyazonosságodat az Instagram alkalmazásban, hogy visszajuthass a fiókodba."
Régebbi androidos telefonom van, kis tárhellyel, ha rámegyek az insta alkalmazás letöltésére, nem indul el a letöltés.
Próbáltam az elfelejtett jelszó használatával visszajutni az insta fiókomba, be is jelentkeztetett, majd újra a fenti szöveget dobta ki...
A fenti szövegen kívül nem látok mást, sehova sem tudok kattintani (pedig megpróbálnám a biztonsági kód kérése e-mail címre vagy telefonszámra opciót).
Mit tudok csinálni, kinek tudnék írni (nem láttam hivatalos e-mail címet)?
Előre is köszönöm a segítséget!
"Régebbi androidos telefonom van, kis tárhellyel, ha rámegyek az insta alkalmazás letöltésére, nem indul el a letöltés."
Írtam, hogy nem tudom.. próbáltam leszedni a Play áruházban, de nem indul el a letöltés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!