Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » "Erősítsd meg az adataidat az...

"Erősítsd meg az adataidat az alkalmazásban, hogy visszatérhess a fiókodba." - ezt írja ki az insta, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Amikor bejelentkezem ezt írja ki az insta:

"Erősítsd meg az adataidat az alkalmazásban, hogy visszatérhess a fiókodba.Szokatlan tevékenységet észleltünk a fiókodban. Erősítsd meg a személyazonosságodat az Instagram alkalmazásban, hogy visszajuthass a fiókodba."

Régebbi androidos telefonom van, kis tárhellyel, ha rámegyek az insta alkalmazás letöltésére, nem indul el a letöltés.

Próbáltam az elfelejtett jelszó használatával visszajutni az insta fiókomba, be is jelentkeztetett, majd újra a fenti szöveget dobta ki...

A fenti szövegen kívül nem látok mást, sehova sem tudok kattintani (pedig megpróbálnám a biztonsági kód kérése e-mail címre vagy telefonszámra opciót).

Mit tudok csinálni, kinek tudnék írni (nem láttam hivatalos e-mail címet)?

Előre is köszönöm a segítséget!

2021. aug. 6. 10:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Erositsd meg az adataidat az alkalmazasban.
2021. aug. 6. 12:19
 2/2 A kérdező kommentje:

"Régebbi androidos telefonom van, kis tárhellyel, ha rámegyek az insta alkalmazás letöltésére, nem indul el a letöltés."

Írtam, hogy nem tudom.. próbáltam leszedni a Play áruházban, de nem indul el a letöltés.

2021. aug. 6. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!