Miért csinálja ezt az instagram?
Sziasztok. Pont egy hete hétfőn várnom kell valamire és annyira unatkoztam ,hogy bele merültem kajás képek nézésébe instán es annyit lájkoltam ,hogy szerintem robotnak nézett az insta és letiltott 2022.02.07 ig mondván ,hogy követőket akartam szerezni…nem is értem na mindegy de úgy van írva ,hogy a “tiltás lejárata 2022.02.07 “
Hát én még mindig nem tudok semmit csinálni…most ilyenkor mivan járt már valaki így? Se lájk se hozzászolás se követés semmi.De akárhogy nézem hetedike van
Szerintem más az időzóna az insta székhelyének, ezért még várnod kell.
Egyébként supportnak írnod kellett volna, hogy mi a helyzet, nehogy megint letiltsanak
Szia!
Én szombaton hoztam létre egy új Instagram profilt, és bekövettem 3 embert, akiket személyesen is ismerek, és a Facebookos ismerőseim között is szerepelnek.
A negyedik ember bekövetését már nem tehettem meg, mert a művelet számomra le van tiltva, mert "Lájkokat akartam szerezni (Ugyebár)".
Engem február 12-ig tiltott le.
Hiába nyomom meg a probléma jelentésére szolgáló gombot, nem történik semmi.
Hogyan lehet a supportnak írni?
Sugo
Problema jelentese
De nem lesz semmi…mindennap írtam nekik többszőr is
És amugy még mindig nem jó nekem…ugy van irva hogy 7 en mar jo lesz
Hetedike van es semmi..nemtudom mitol fugg
Kb delbe kezdodott elozo heten a korlatozas szoval lehet megkell varni a delet hogy leteljen az egy het
Elképzelhető.
Majd írd le, hogy mi lesz délben, mert akkor lesz egy viszonyítási alapom, hogy mi lesz szombaton.
Hogy feloldják-e, vagy töröljem az egész profilt, és csináljak egy újat.
Sokat nem veszítenék, hisz 3 embert követek róla.
Irok milesz de most azon is agyalok hogy ugyvan irva hogy
Tiltás lejárata:2022-02-07
Lehet ma jár le ugye de ma még egesz nap tart és akkor éjféltől
Remelem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!