Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Hogyan lép be valaki az...

Hogyan lép be valaki az Instagram fiokomba?! Valaki nézi az Instagram fiókom, de elméletileg lehetetlen hogy belépjen oda, hogyan csinálja?!

Figyelt kérdés

Hozzátartozik még, hogy a kétfaktoros hitelesítés be van kapcsolva, tehát elvileg csak az én telefonszámomra érkező sms kóddal tudna belépni, idegen eszközről...

Észrevettem hogy valaki belép, el vannak olvasva helyettem Instagram sztorik... Stb...

Soha semmilyen idegen linkre nem megyek, semmilyen gyanús linkre nem "kattintok".

Hozzátartozik hogy pár hónapja már 2x is nem engedett belépni az Instagram mivel gyanús bejelentkezést érzékeltek vagy mi, és akkor beállítottam a két faktoros hitelesítést...

Hogy a francba lép be valaki a fiokomba??!

2021. jún. 2. 16:38
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
61%
Változtasd meg a jelszót.
2021. jún. 4. 22:10
 2/16 A kérdező kommentje:
Megtörtént már többször is!
2021. jún. 5. 00:42
 3/16 anonim ***** válasza:
18%
Senki le se xarja az instagram fiókodat. Csak halózol.
2021. jún. 5. 18:10
 4/16 anonim ***** válasza:
61%
Ha van kettő faktoros hitelesítés, és nem küld neked SMS-t, akkor nincs mitől félned, tényleg csak hallucinálsz.
2021. jún. 5. 18:42
 5/16 A kérdező kommentje:
Komoly válaszokat várok, vannak screenshot-jaim, azokról a dolgokról amiket csinál valaki a fiokomban. Konkrétan bizonyítékom van rá érted?!
2021. jún. 5. 20:13
 6/16 A kérdező kommentje:

ma 18:42

Szóval valaki nézegeti helyettem mások történeteit, még reagál is rájuk, olyan ismerősök sztoriai vannak megnézve amit még véletlenül sem csinálok és én hallucinalok?!

Ha elmennék a rendőrségre szerintetek van rá esély hogy kiderítsék ki leskelődik a fiokomban?!

2021. jún. 5. 20:15
 7/16 A kérdező kommentje:
Járt már így valaki? Nekem az is jó ha rendőrségre megyek, csak derítsék ki ki az, fölöslegesen nem akarok oda járni.. köszönöm
2021. jún. 5. 20:16
 8/16 anonim ***** válasza:
Nem nagy esély van rá. Írj rá az instagram supportra, és kérd meg őket, hogy jelentkeztessék ki az összes embert a fiókodból (vagy a beállításokban lehet van ilyen opció is). Vagy kérdezd meg őket, hogy honnan történtek a bejelentkezések (legalább az országot el fogják mondani).
2021. jún. 5. 20:18
 9/16 anonim ***** válasza:
58%
#6 és miket írkálnak a nevedben?
2021. jún. 5. 21:01
 10/16 anonim ***** válasza:
28%
#6 egyébként nyugodtan menj a rendőrségre, tuti halálbüntetés vár arra aki helyetted elolassa az pistagram sztorikat. :D
2021. jún. 5. 21:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!