Hogyan lép be valaki az Instagram fiokomba?! Valaki nézi az Instagram fiókom, de elméletileg lehetetlen hogy belépjen oda, hogyan csinálja?!
Figyelt kérdés
Hozzátartozik még, hogy a kétfaktoros hitelesítés be van kapcsolva, tehát elvileg csak az én telefonszámomra érkező sms kóddal tudna belépni, idegen eszközről...
Észrevettem hogy valaki belép, el vannak olvasva helyettem Instagram sztorik... Stb...
Soha semmilyen idegen linkre nem megyek, semmilyen gyanús linkre nem "kattintok".
Hozzátartozik hogy pár hónapja már 2x is nem engedett belépni az Instagram mivel gyanús bejelentkezést érzékeltek vagy mi, és akkor beállítottam a két faktoros hitelesítést...
Hogy a francba lép be valaki a fiokomba??!
2021. jún. 2. 16:38
11/16 A kérdező kommentje:
ma 21:03
Undorító vagy. Ugyanazt kívánom neked, ami velem történik.
2021. jún. 5. 21:04
12/16 A kérdező kommentje:
Nem is érdekelne milyen büntetést kapna, legalább tudnám ki az. Kérdés hogy ki e tudják deríteni.
2021. jún. 5. 21:05
13/16 anonim válasza:
#11 ezt nagyon köszönöm, legalább valaki használná a fiókomat, ha már én nem teszem. :)
14/16 anonim válasza:
Nem értek hozzá, csak hirtelen ötlet - technikailag kizárt, hogy a telefonodra kapcsolódik valaki?
15/16 A kérdező kommentje:
Már ezen is gondolkodtam hogy nem esetleg valahogy "feltörte" a telefonomat és úgy lép be, de nem hiszem mert ezek után le ellenőriztem, és sem a Gmail fiókomban, se a Facebook, sem a Yahoo, sehol nincsen "gyanús tevékenység" vagy belépés más eszközről, ebből kifolyólag gondolom hogy hála istennek nem a telefonom "törte fel" mert gondolom akkor a többi fiókomba is belépne, nem csak instagramra.
2021. jún. 15. 00:24
16/16 anonim válasza:
Alapbeállításokkal küldenek az e-mail fiókodba értesítőt, ha gyanús helyről és eszközről léptek be.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!