Bárki, aki tud segíteni, annak nagyon megköszönném. Anotalkról lenne szó. A lényeg annyi, hogy ha felmegyek AnoTalk-ra, akkor az oldal rendesen betölt, de ha rámegyek, hogy chat indítása, akkor csak teker-teker, és nem csinál semmit?
Figyelt kérdés
Ilyenkor mi a teendő? Mit kell tenni? Lassan 24órája nem megy, csak teker.2022. febr. 20. 21:01
1/8 anonim válasza:
Szia! Lehet hogy nem talál partnert csak akivel tudnál beszélgetést indítani.
2/8 anonim válasza:
Attól függ, hogy mire állítod. Meg attól is hogy melyiket használod. Az eredetit, brown, blue. Hát amikor használtam, ami esélytelen volt az amikor fiú keres lány, ha meg talál, az is fiú.
3/8 anonim válasza:
Ezért szoktam én is nőként belépni, úgy hamar talál partnert.
Mondjuk én az elején letisztázom hogy ki vagyok és mért így léptem be...az esetek jó részében elnézőek ez miatt és lehet normálisan beszélgetni.
Off: Mi köze ennek a Covidhoz és a világháborúhoz? :)
4/8 A kérdező kommentje:
Covid-ot és világháborút csak úgy oda tettem xd
2022. febr. 21. 19:24
5/8 A kérdező kommentje:
De amúgy, akárkiként(lányként fiút vagy fordítva), akkor is csak teker. Pl.kiválasztom:lányként, fiút, és csak tölt, pár perc utána pedig frissül az oldal. Akármeddig varok, folyton ezt csinálja. Ezzel mi lehet?
2022. febr. 21. 19:38
7/8 anonim válasza:
Ez esetben nem tudom mi gond lehet.
8/8 anonim válasza:
Használj másik böngészőt, mobil netet, VPN...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!