Kezdőoldal » Szórakozás » Játékok » FIFA12-őt feltelepítettem...

FIFA12-őt feltelepítettem rendesen indul, behozza h FIFA12 de a nyelvválasztást már nem hozza be hanem kilép a gépen tuti fut mert ezelőtt jó volt. Esetleg vmi más ötlet? Megköszönném.

Figyelt kérdés

2012. máj. 7. 21:50
 1/6 lantos80 válasza:
Telepítsd újra és ha van lehetőség ne változtass a célmappán! nekem bejött!
2012. máj. 8. 08:57
 2/6 A kérdező kommentje:
akkor se vált be...am azt olvastam h ékezetmentes mappába kell feltelepíteni aztán jó lesz de semmi...régen jó volt csak már nem emlékszek rá h csináltam...
2012. máj. 8. 20:54
 3/6 A kérdező kommentje:
úgy néz ki sikerült megoldanom
2012. máj. 8. 21:08
 4/6 anonim válasza:
Örülök, hogy sikert, de mégis HOGYAN? mert igazán leírhatnád, hisz ahogy elnézem, sokan küszködünk hasonló problémával. Szóval HOGYAN sikerült megoldanod? :)
2012. máj. 10. 19:29
 5/6 A kérdező kommentje:
igazából csak próbálgattam ahogy le volt írva h másolni kell a Dokumentumok mappát az eredetit meg törölni és egyszer csak jó lett és most tökéletesen működik
2012. máj. 11. 10:09
 6/6 anonim válasza:

Sikerült, de le is írom, hogy miként :)

,,Hozz létre egy új, ékezetes karaktert és szóközt nem tartalmazó felhasználót a Windowsban (Start menü – Vezérlőpult – Felhasználói fiókok – Másik fiók kezelése – Új fiók létrehozása ), majd lépj ki az Origin-ből és jelentkezz át a másik Windows felhasználóra! Windows 7 alatt ezt a start menüben a Felhasználóváltás opcióval teheted meg a Leállítás mellett egyből, de XP-n is hasonló módon érhető el a felhasználóváltás vagy a kijelentkezés."

Ezek után: ,,A dokumentumokban van egy FIFA 12 és ott van egy mappa “instance0″ és azt irásvédetté kell rakni igy mükszik"

Ezeket én is olvastam, a játék egyenlőre elindul. :)

2012. máj. 11. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!