Felraktam a Fable: The Lost Chapters-t és most kéne a magyarosítás már megtaláltam csakhogy nem tudom mit kell vele csinálni a magyarosítások portálon van. Valami ötlet?
Általában van egy nagyon tuti megoldás: olvasd el a mellékelt readme, .txt vagy .nfo fájlt (esetleg pdf-et)!
Két magyar verzió létezik: a cdgalaxysos magyar verzió és a rajongói teljes fordítás (megjegyzem semelyik se rossz, de a rajongói szerintem jobban sikerült). Ami a magyaritasok.hu-ról elérhető, abban van egy játék magyarítás és egy térkép magyarítás. Rég használtam, de szépen le volt írva minden lépés. A térképes részre valami Fable explorert használ azt hiszem...
Pontosítok:
telepitesi_utmutato.pdf
Banyek, ennél egyszerűbb nem is lehetne. Most komolyan. Direkt úgy van minden leírva minden, hogy minden totál amatőr is boldoguljon vele. Még én is simán felraktam pár éve. Van 3 fájl +1 mappa és nem találod meg a leírást? :)
dorbek:
Talán mert válaszolunk a felvetett kérdésre még ha figyelmetlenség is az ok, ami miatt nem boldogult az előző postoló. A pdf hibát meg a saját gépeden kell javítanod. Tökéletesen működik a letölthető tartalom és a benne levő pdf is. Ugyen nem a tömörített .rar fájlt akartad pdf-ként megnyitni?
Itt a magyarítás:
Letöltésre katt, megnyit WinRarral, kicsomagol és örül a kedves user. A pdf fájlt megnyitod és olvashatod a gyönyörű és érthető telepítési útmutatót. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!