Somogyi Ildiko kérdése:
Vásároltam egy samsung galaxy tab3-t és nem tudom lejátszani rajta a pps-eket, mert nem megy rendesen a kép és nincs hang. Megmondanátok, hogy milyen progi hiányzik? Megköszönném! Még nem vagyok elég gyakorlott Köszönettel ildikó (okidli44@gmail.com)
Figyelt kérdés
2014. júl. 5. 22:28
1/4 anonim válasza:
Nekem Tab2-m van a hang és a videók is normálisan futnak rajta. De az enyém 3G-s (SIM kártya van benne). Van a tieden licenszes Polaris Office? Hol vetted? Én a mobilszolgáltatónál.
2/4 anonim válasza:
Töltsd le és telepítsd ezek közül valamelyik androidos Office-t, van benne Polaris Office is. [link]
3/4 anonim válasza:
Van benne Power Point is.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen sikerrel jártam!
2015. máj. 26. 05:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!