Realtek ac97 hangkártya driver miért nem működik rendesen?
Figyelt kérdés
Windows 7 van a gépemen, letöltöttem a realtek ac97 hangkártya drivert ( windows 7 kompatibilis). Korábban, XP-n, ugyan ezen a gépen nem volt problémám de most valami nagyon nem jó. Ha a zöld dugóba (speaker/headphone) dugom a hangszórót nem hallok hangot. A vezérlőpultban mindent opciót kipróbáltam, semmi nem működött, jelezte a csúszka hogy van hang de nem adta ki a hangszóró. De ha átdugom a zöld helyett a rózsaszínbe (mikrofon), minden hangot hallani, sztereó meg minden. Viszont így nem tudom hová dugni a mikrofont, ha a figyelést beállítom a mikrofonra a vezérlőpulton akkor nagyon hangos zúgást hallok (gondolom azért mert onnan kapja a jelet ahol ki is adja, vagyis a rózsaszín jack dugóból). Valahogy meg lehet oldani ezt? Fontos lenne, hogy a mikrofon bemenet működjön, szeretnék felvenni dolgokat.2014. febr. 6. 19:52
1/2 anonim válasza:
Én még telepíteni sem tudom, jó am minden, de a mikrofonhoz kéne nekem meg. Ez is csak azért letölthető WIN7-re mert valami agyoniskolázott ott a cégnél készített egy másolatot, átírt 3 sort aztán szabadalmaztatta ott Úgy mint WIN7-re kompatibilis. Innen üzenjük neki, baxa meg magát.
2/2 A kérdező kommentje:
Akkor úgy látom nem csak én botlottam ilyen hibába..
2014. jún. 13. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!