Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook profil a nevemben....

Facebook profil a nevemben. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Saját profilom egyáltalán nincs, töröltem magam még 2018-ban

Most valaki étrehozott egy profilt a nevemben (A bevenevem használva, de azt is elírta) és pár fotómat felrakott, mintha én lennék az.

Ilyenkor mit tudok tenni? Vagy felejtsem el, ezzel sem törődik a face?

Azért durva, hogy bárki csak úgy simán létrehoz bárki nevében egy profilt, mindenféle ellenőrzés nélkül

(Még a badoon is van fénykép ellenőrzés, bizonyos pózban kell felrakni egy képet, a facebook ezt miért nem tudja megcsinálni?)

Most meg aggódhatok, hogy néhány ismerősömmel felveszi a kapcsolatot a nevemben, vagy telefonálhatok körbe, nehogy elhiggyék, hogy én vagyok az,

Utálom a facebookot, meg azt is aki mások nevével visszaél

Szóval mit javasoltok, hogyan tudnám elérni, hogy a profilt törölkék?

(Bár azzal sem érnék sokat, mert csinálna újat)

2021. jún. 20. 10:56
1 2 3 4 5
 41/47 anonim ***** válasza:
92%
40. És nekik honnan lenne meg a "link", már ha van ilyen, ha privátban küldöd el? Tegyük fel, van ilyen link, de azt csak te látod, meg akinek elküldted, már ha ő ugyanazt a linket látja.
2021. szept. 18. 00:15
 42/47 anonim ***** válasza:
100%

Ha tényleg így van, akkor elég gagyi a biztonság rendszer.

Én az ebayen találtam egy ilyent: Az ebay amikor tovàbbítja valakinek a levelet a te emailcímedre, s abban van egy feltöltött kép, akkor csak az eredeti kép kicsinyített mását továbbítja. Viszont a linkből meg tudod keresni az eredeti képet az ebay szerveren az eredeti méretben úgy, hogy nem kell hozzá bejelentkezzél az ebay kontodba. Nyilván ez nem nagy wasistdas, de nesze neked biztonságos adatkezelés 🙂

2021. szept. 18. 18:32
 43/47 anonim ***** válasza:
90%
FB-től mit lehet várni, nem nagoyn foglalkoznak a kisemberekkel.
2021. okt. 24. 20:55
 44/47 NTBS ***** válasza:
100%
Mi lett kedves kérdező?
2023. jún. 5. 19:00
 45/47 A kérdező kommentje:
Semmi változás azóta sem.
2023. jún. 5. 22:07
 46/47 anonim ***** válasza:
46%
Miért nem mentél el a rendőrségre feljelenteni?
2024. márc. 30. 23:53
 47/47 A kérdező kommentje:

#46 Elolvastad az egész történetet?

A profilt NEM Magyarországon hozták létre, hanem külföldön! (Nem az EU területén)

Így sokat tudna a magyar rendőrség tenni egy ilyen esettel...

2024. márc. 31. 12:43
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!