Tomi10000 kérdése:
Lelassult az ncore böngészője. A letöltéssel nincs gond, de hosszú percekbe telik, mikorra megnyit egy kategóriát, vagy éppen a hozzászólásokat. Mi lehet, az oka?
Figyelt kérdés
febr. 10. 18:51
1/10 anonim 

válasza:

Sokminden, már ha egyáltalán náluk van a hiba. De ha náluk is van, valószínűleg nem kötik az orrodra.
2/10 anonim 

válasza:

Nálam most jó, pillanatok alatt betölt minden. Valszeg nálad lassult be a net valamiért, esetleg az nCore oldala, az sem kizárt, volt már rá példa.
5/10 A kérdező kommentje:
Lehet, hogy így akarnak rávenni a prémium-csomag vásárlására? ?
febr. 12. 13:50
6/10 anonim 

válasza:

Kétlem, hisz a Prémiumtól nem lesz gyorsabb az oldal.
Továbbra is fennáll a probléma? Mert nálam most is kiválóan működik.
Ürítsd ki a böngésződ gyorsítótárát, töröld a sütiket, stb. és próbáld újra.
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Már kitisztítottam mindent, újraindítottam, beléptem, de ugyanaz a tempó fogad. CSAK az ncore-on. Időnként felugró ablak: "oldal nem válaszol; várakozás, oldal elhagyása" Minden egyéb webhely pörgősen működik... :-(
febr. 13. 09:59
9/10 A kérdező kommentje:
Van egy másik gépem, amin Windows 11 van. Délután megpróbálom azzal.
febr. 13. 10:04
10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Ugyanezzel a géppel Mozilla-val rendesen pörög. A Chroom-mal lehetnek gondok; kipucoltam, de hiába. Gyanítom, újra kell telepítenem. Üdv.
febr. 13. 14:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!