Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Facebook profil a nevemben....

Facebook profil a nevemben. Mit tehetek?

Figyelt kérdés

Saját profilom egyáltalán nincs, töröltem magam még 2018-ban

Most valaki étrehozott egy profilt a nevemben (A bevenevem használva, de azt is elírta) és pár fotómat felrakott, mintha én lennék az.

Ilyenkor mit tudok tenni? Vagy felejtsem el, ezzel sem törődik a face?

Azért durva, hogy bárki csak úgy simán létrehoz bárki nevében egy profilt, mindenféle ellenőrzés nélkül

(Még a badoon is van fénykép ellenőrzés, bizonyos pózban kell felrakni egy képet, a facebook ezt miért nem tudja megcsinálni?)

Most meg aggódhatok, hogy néhány ismerősömmel felveszi a kapcsolatot a nevemben, vagy telefonálhatok körbe, nehogy elhiggyék, hogy én vagyok az,

Utálom a facebookot, meg azt is aki mások nevével visszaél

Szóval mit javasoltok, hogyan tudnám elérni, hogy a profilt törölkék?

(Bár azzal sem érnék sokat, mert csinálna újat)

2021. jún. 20. 10:56
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
65%
Nem biztos, hogy jó ötlet volt kitakarni rajta bármit is...
2021. szept. 2. 09:37
 22/47 A kérdező kommentje:

Nem magán az ellenőrzésen nem megy át, hanem a feltöltés után a következőre lépni is enged.

És a legeslegvégén nem enged tovább.

A személyi igazolványom képét meg nem fogom a facebookra felrakni úgy, hogy minden látszódjon rajta

Bizonyítékom van rá, hogy nem tartják be az alapvető adatvédelmi jogokat!

(Felraksz akár privátban egy képet, néha akár random megjelenik bárhol - láttam már pár érdekes dolgot.

Pl. Haverom lefotózta a személyijét, de nem a facebook miatt, másra kellett.

3 oerc elteltével megjelent a facebookon, mint "szinkronizált fotó" )

Köszi de ebből nem kérek

2021. szept. 2. 11:09
 23/47 A kérdező kommentje:

Az összes létező, facebookkal rendelkező haverom jelentette a profilt.

Legalább a felük rá is írt.

Facebookon külsősként még mindig ugyanaz.

Külön kapcsolatfelvétel sikertelen.

Az eredmény: 5 kamuprofil kizárva, 7 valódi profil (haverok) kizárva, a nevemben lévő kamu még mindig él.

2021. szept. 17. 15:27
 24/47 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokáig elhúzódhat, amíg megvizsgálják az esetet. Gondolk bele, hogy hány kérvény érkezhet a világból hozzuk...
2021. szept. 17. 17:30
 25/47 A kérdező kommentje:

Pár óra alatt mindenki visszakapta, hogy "nem sérti az irányelveket" és hasonló sablon szöveget.

Sőt, néhányukat hamis profilra hivatkozva még törölte is a facebook, csak pont azt nem, amelyik valójában hamis.

Külsősként még mindig ugyanazt a "something went wrong" és hasonló szépségeket kapom.

2021. szept. 17. 20:40
 26/47 anonim ***** válasza:
90%
Az a baj én szerintem, hogy a Facebook azért a te haverjaid profilját tiltotta hamis profilként és nem pedig a valódi hamis profilt, mert szerintem a Facebook a profilok létrehozásának a dátumát is nézi, hogy mikor lett regisztrálva az oldalra.
2021. szept. 17. 21:23
 27/47 A kérdező kommentje:

A haverok valódi profiljai több évesek.

A jelentés érdekében létrehozott kamut még megértem, de hét olyan profil lett törölve, amelyek évek óta jelen vannak.

Volt köztük olyan is, aki egyáltalán nem használta a facebookot, most jelentette a nevemen lévő hamis profilt, cserébe a sajátja lett tiltva.

2021. szept. 17. 21:38
 28/47 anonim ***** válasza:
85%
Az a baj én szerintem, hogy ezen a kikurt világon a külföldiek jobban támogatottabbak, mint a magyar felhasználók és hát ugye a fosbuk is külföldi gyártmány.
2021. szept. 17. 21:42
 29/47 A kérdező kommentje:

A facebook szerintem úgy szar ahogy van

Még a saját maguk által megfogalmazott irányelveket sem tartják be...

2021. szept. 17. 22:03
 30/47 anonim ***** válasza:
100%
Gagyi az egész és ez már csak gagyibb lesz, de ne legyen igazam...
2021. szept. 17. 22:22
1 2 3 4 5

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!